Tycker faktiskt synd om mig själv idag. Mår riktigt blää. Har legat i sängen halva dan och resten av halvan i soffan och bara glott på tv. Började känna mig lite dåligt i halsen redan i fredags men tänkte att de skulle gå över, sen imorse då jävlar bröt de ut, mensvärk och genom förkyld. Den här värmen hjälpte inte direkt heller. Eftersom att solen ligger på rakt in i stora rummet från typ 14:00 tills den går ner så blir det så himla varmt, varmare än en bastu nästan. Det här är första gången jag sitter framför datorn idag, har inte orkat nånting alls. Har knappt orkat gå på toa eller röka. Om jag fortfarande mår så här imorron så stannar jag hemma från plugget, annars kommer jag tuppa av på väg till skolan när jag knallar dit i värmen.

Skönt iaf att det här är sista veckan, sen har jag lov i 1 månad.

Nä nu blir de lite frisk luft på balkongen och sen hopp i sängen igen för att försöka sova.

Natti natti folket!

Idag har jag älsklingen och Mellis varit i centrum och handlat lite. De vart nya sängkläder (dvs. påslakan och örngott), badshorts till älsklingen, en bikiniöverdel till mellis och till mig vart det två bikiniöverdelar och ett par skit fina sandaletter.
Köpte även hårfärg så nu sitter jag här och ska straxt skölja ur färgningen. Melanie har hjälpt mig, egentligen skulle vi bara köra utväxten men vi körde lite i hela håret, kändes som att de var lika bra.

Mellis fick lite slingor hon med så de ska bli kul att se resultatet när det är klart. Efter vi handlat gick vi hem till svärmor för lite fika, de var trevligt.

Imorgon är de skola igen, lite tråkigt med bara teori nu dom sista 2 veckorna innan lovet men shit the same, man får stå ut.

Nä nu ropar håret att jag ska skölja ur färgen.

Tjingeling!




Vad tycks om dagens inköp? Själv är jag suuuuper nöjd!

Igår var vi bara hemma och tog de lugnt, var riktigt skönt faktiskt. Vi gjorde våran egna lilla midsommarmat som bestod av, jansonsfrestelse, kycklingsallad, Rhode Island dressing, ägghalvor med majonäs och röd/svart kaviar på, sill och färskpotatis. Till de vart de ett glas rött till älsklingen och ett glas cola till mig (eftersom att jag inte tycker om vin alls). Riktigt gott var det.

Vi har länge pratat om att skaffa ny mobiler men det har aldrig blivit av, förens idag. Älsklingen bestämde sig för att ha kvar sin telefon och köpa en ny mp3spelare istället eftersom att hans mobil fungerar som den ska fortfarande, det blev en Ipod Nano (blå). Min mobil däremot är nåt jag har lust att kasta sönder i backen varje gång jag ska göra nåt med den. Den hakar upp sig hela tiden, stänger av sig själv, går inte att gå ner med knappen osv osv, men så är inte mobiler gjorda för att hålla i mer än ett år och jag har haft min i ungefär 4-5år. I vilket fall som helst så beställde vi en ny mobil till mig *jublar*, det blev den sjukt fina och bra sony ericsson w715. Bild på mp3spelaren och mobilen kommer längre ner.

Sen har vi planerat att resa utomlands nu i Juli, vi har fortfarande inte bestämt oss helt vart vi ska åka men nu står det mellan Kroatien och Tunisien. Jag som aldrig har varit utomlands är helt i extas. Ska bli så skönt att åka utomlands och bara koppla av, göra utflykter och se oss omkring, självklart kommer vi ju köpa med oss nånting hem.

Om det är någon som har några förslag på vart i Kroatien/Tunisien man kan åka så är det bara att hojta till!

   


 

Idag var Älsklingen, jag och Melanie upp till Västerås för att fira Tovisen eftersom att hon fyllde 5 i torsdags. Som jag skrev för några inlägg sen så fick Tova 4 presenter av oss. Hoppbollen blåstes upp efter en liten stund och sen började hon studsa runt överallt. De var kul å se att hon gillade presenterna.

Innan vi åkte iväg upp dit idag så sprang vi runt i sumpan och kollade efter presenter till bror min eftersom att han fyllde 27 den 5:e juni. Han har inte direkt fått någon present på flera år. Jo visst har han fått de men då har han fått saker som är mera till hemmet,  typ gas å sånt krafs. i vilket fall som helst så köpte vi en t-shirt som är lite rockig och ett skit fint armband. Brorsan vart jätte glad över presenterna. Han ringde mig nyss för att återigen tacka för presenterna. Han sa att t-shirten är den snyggaste tröjan han har nu. Det finns ingen bättre känsla än att köpa något fint till någon och sen få höra att personen verkligen gillar det den fick, de värmer verkligen i hjärtat!

Armbandet som bror min fick av oss

Idag var jag och mellis iväg till Ikea i Barkarby. As tråkigt väder då de bara har regnat hela dagen. Väl inne på Ikea så hade vi de roligt, gick runt och kollade på allt smått å gott. Körde runt Mellis på sån där låg vagn gjorde jag också. De var riktigt roligt, folk kollade på oss som om vi vore helt mentalt störda haha.
Dagens inköp vart stol och bänk dynor (vita och blåa) en stor lykta, 5 block ljus i olika storlek som står i lyktan, tandborstställ och värmeljus. Sen fick Melanie fotoramar och doftljus.

En sak är säker iaf, jag vill aldrig mer åka kommunalt till Ikea igen, vilken pers det är att åka med två stora ikeakassar (dom stora blåa) med buss, tåg och sen buss igen.

Nu blir de läggdags så jag orkar upp till verkstan imorron, vi ska slipa väggarna och måla dom vita,

Godnatt!
Jag hade prov idag på byggnadslära. Provet var på 24 frågor uttagna från 7 böcker, av dom 24 frågorna så svarade jag på 21 och det är mer än vad dom flesta andra i klassen gjorde så det känns skönt, jag borde klara de. Kändes iaf som att det gick bra :)

Vi slutade vid 12 och stannade kvar till kl.1 ungefär, efter de drog Monsan och jag till centrum och strövade runt där. Jag köpte en radiostyrd helikopter till älsklingen (som han har tjatat om). Gissa om han vart glad när han kom hem från jobbet idag, men eftersom att han skulle iväg på bio så hann han inte leka så mycke med den innan han drog men de tog han igen när han kom hem. Älsklingen kom hem runt 21 tiden och har lekt med sin helikopter tills nyss. Han är ju för söt när håller på med den, skrattar å har sig. Kissarna blir helt galna när han kör med den, eller ja Tuffis blir rädd när den kommer för nära medans Svea försöker slå till den haha.

Från det ena till de andra så var jag och älsklingen iväg till polisen igår för att införskaffa pass. De gick fortare än vad jag trodde. Dom har ändrat mycke på 9 år med allt. Numera så får man antingen mail eller sms om närman kan hämta ut passen, man tar kortet där och istället för att få vänta i minst 3 veckor på passet så tar det bara några dagar. Vi får våra pass på måndag eller tisdag =)

Vi vet inte riktigt vart vi ska åka men vi funderar på antingen någonstans i Italien eller kanske Kroatien. Vi åker typ i mitten på Juli. Det ska bli så himla skönt att åka iväg, speciellt när jag inte ens varit utanför norden.... inte ens utanför skandinavien. Har ju bara varit i Norge och på Åland.

Imorron är jag ledig (som alltid på torsdagar), skönt att sova ut lite. Får se vad jag hittar på, Monsan ville kanske dra in till stan men de vette sjutton om jag har lust med, gillar inte stan för 5öre. Jag skulle vilja åka till ikea och köpa dynor till bänken och stolarna som står på balkongen. Bekväm som jag är så tycker jag att det är krångligt att åka dit kommunalt men vi får se hur de blir.

Nu börjar klockan bli lite mycke och min mensvärk börjar komma tillbaka så sängen nästa för mig. Natti natti folket!

Efter plugget idag så drog jag och Mona till kista Galleria för att köpa födelsedagspresenter till min lilla rockerbabe Tovisen som fyller 5år nästa vecka. Som vanligt när vi går in i en leksaksaffär så går de inte att hålla barnasinnet borta så vi började självklart hålla på att "leka" med leksaker och larva oss. De var svårt att hålla sig från skratt när vi larva oss där inne. Personalen där inne borde ha undrat vad sjutton vi pysslade med haha.

Till huvudsaken nu, jag köpte iaf ett set med tiara och smycken, en water slide bana, en hoppboll och en uppblåsbar krokodil som man kan sitta på i vattnet.
Krokodilen ser precis ut som den som jag och brorsan hade när vi var små :)

För övrigt så har jag köpt en jätte snygg t-shirt (v-ringad,vit med gråa ränder) till älsklingen. Tänkte överraska hnoom med nåt litet så här från ingenstans, det är då man blir som gladast, när man inte förväntar sig att få nåt.

Just nu sitter jag och väntar på att älsklingen ska höra av sig så att vi kan åka till polisen och fixa pass =)
Vi har bestämt att vi ska åka utomlands i juli nu i sommar, vi har bara inte bestämt oss för vart vi ska åka men de kommer vi nog på.

Här är presenterna jag köpte till Tovisen från mig och älsklingen

Det är lite små creepy vad hjärnan kan förtränga bort en massa minnen som är jobbiga. Jag och älsklingen var uppe på vinden för en stund sen för att leta reda på våra gamla pass så att vi kan makulera dom hos polisen när vi ändå skaffar nya, när vi iaf var där uppe så hittade jag mina gamla dagbok från 1994-1995, då var jag väl runt 10-11 år. nyfiken som jag är så tog jag ner den och läste nyss klart den. Det jag märkte  var att jag upprepade att skriva om samma sak flera gånger om i dagboken. De jag skrev mest om var att jag saknade pappa, Mellis och mamma Madeleine. En annan grej jag skrev en del om var hur rädd jag var för min f.d. styvfarsa.
Just ena stycket jag hade skrivit väckte många gamla känslor och minnen som jag hade förträngt. Visst att idioten hade hett temperament men inte så illa som jag hade glömt bort. Vem fan puttar in två barn (som är i 10-12 års åldern) i en tv och skriker åt dom bara för att man ställt en kartong på fel ställe? Det är INTE normalt! Och dessutom när morsan hade sagt till mig att jag skulle ställa den där så att jag kunde hjälpa henne med nånting.

Jag kan förstå att man förtränger bort vissa minnen från barndomen, speciellt när man "blir påminnd" om de efter att ha läst en gammal dagbok. Kände samma känslor när jag läste vissa stycken ur dagboken som när jag var liten. En sak är säker iaf, jag är så inåt helvete glad att den där idioten inte finns kvar i mitt liv! Och det som gör mig ännu mer glad är att jag hade älsklingen, min älskade pappa & underbara mamma som hjälpte mig att flytta ifrån helvetet.

Jag älskar er otroligt mycke!