Igår var jag iväg till solna centrum med Mellis för att kolla runt lite. Melanie skulle kolla efter stövlar och jag skulle leta efter julklapp till älsklingen. Vi gick runt i en timme och kolla sen vart vi lite små sega så då gick vi och fikade (tack mamma!). Efter de så gick vi till teknik magasinet och kollade efter någon schysst mp3spelare eftersom att älsklingen önskade sig de. Hittade en som verkade rätt bra men så sa försäljaren att de fanns en anna med 4gb istället för 2 gb och den hade dessutom mer funktioner + touchscreen. Eftersom att jag vet hur älsklingen är så hade han nog blivit lite små bitter om han hade fått den på julaftån så han fick den redan igår. Jag lyckades faktiskt lura honom. Jag köpte en t-shirt till honom som jag slog in och la på sängen. Så efter vi käkat middag så fick han öppna den, han försökte verkligen dölja att han vart lite besviken på att han inte fick sin mp3-spelare sen kunde jag inte hålla mig länge så jag gav honom mp3-spelaren direkt efter, och gissa om han vart glad. Han såg ut som ett litet barn som fått handla godis för 1000kr.

Innan jag gick till centrum igår för att gå runt med Mellis så käkade jag lunch med svärmor och Jessie. De var skoj, vi höll på att skämta så jag skratta så mycke att sminket börja rinna.

Just de, igår morse så höll jag och älsklingen på att skoja innan han åkte iväg till jobbet, han sa nånting ohc jag svarade, sen vet jag inte vad han fick de här ifrån "So yo think you´re all that VA?" hahaha. Man kanske måste förstå sig på våran humor för att fatta de roliga men vi ahde iaf skit kul åt de :P.

Nä nu ska jag glo vidare på Transporter 2. Den är för övrigt hur grym som helst (har sett den förut).

Tjingeling //Anki
Usch vilket väder de är idag, trodde jag skulle blåsa bort imorse, kollade mig i spegeln när jag kom fram och de var ingen vacker syn haha, såg ut som en emo snögubbe. Helt svart runt ögonen eftersom att maskaran runnit och täckt av snö. Trodde att jag skulle blåsa bort på vägen hit. Men när de inte blåser så mycke så är de hur mysigt som helst när de snöar, så där fridfullt.

Vad har hänt i helgen då? I fredags på dagen var jag och jessie förbi söta Lina på hennes praktik och fikade lite, sen efter 2 timmar kom Mellis dit också så jag bjöd på en läsk. Hon såg helt färdig ut när hon kom, hon hade haft gympa precis innan. Dom hade tydligen haft vollyboll på gympan, kan se framför mig hur hon kasta sig efter bollen som en galning haha va söt. Just de, en Spelare från A.I.K (Per aka "Pelle" Karlsson) brukar sitta där väldigt ofta och fika med sina polare. Han satt där då när vi var där och jag hade redan sagt till både Mellis och Jessie om de så när Mellis kom dit så visade jag vem de var. Haha Mellis kunde inte sluta kolla på honom :P, Roligast var nog när jag först berättade vart han satt och hon skulle kolla på honom, han satt med ryggen mot oss men ändå så säger hon "oh han var snygg", både jag och Jessica börja skratta.

I lördags kom kära svägerskan Josefin över, vi käkade middag ihop och kolla på film, hahaha vilken B-film de var. De skulle ha varit en skräckis men de vette sjutton om jag håller med om. Vi skrattade genom hela filmen. Den var totalt värdelös.

Nä nu ska jag ta och skicka ett mail till mamma =)

Tjingeling //Anki
Folk kan I N T E rösta! Vad är de för *piiiiiiiiiip* människor som röstar kvar den där lilla ungen Johan???? Han kan för fan inte sjunga. Annas röst är helt underbar och unik men neeeej henne skulle man rösta ut, och Alice som har en super barnslig röst satt säkert?!?!?!

Nånting stämmer för fan inte. Kan alla småungar sluta rösta på Johan bara för att dom tycker att han är "söt", utseendet är INTE allt. Hur långt kommer han gå om han vinner allt? Anna kunde gå sjukt långt, eller rättare sagt hon kommer att gå långt. SKANDAL!!!!!
När jag är uttråkad så måste jag göra nånting, och skulle jag känna mig nere så gör jag alltid samma sak, kollar på roliga klipp på youtube, comedytv eller webbtv. Just nu sitter jag och kollar på Extra Extra, alltid lika roligt. Äääälskar Måns Möller, han är så jäkla rolig. Speciellt när det är små klipp. Nyss var de nåt klipp om "Arn", hahahaha håller på att dö av skratt bara jag tänker på de. Innan jag började kolla på Extra Extra så var jag inne på comedytv och kikade på lite klipp. Ett av klippen var såklart med Måns möller, va han driver med en brat som sitter framme vid scenen, haha så skön.

Igår var vi iväg hem till mamma och Tom för att fira Melanies 17-års dag. Hade de riktigt trevligt och roligt :)
Jag och Mellis höll på att larva oss på vårat konstiga sätt, mamma filmade tydligen med kameran då hahaha. Undrar hur mycke vi får skämmas när vi ser den :P
Mammas tårta var suuuper god också, vanlij och jordgubbstårta med en härligt syrlig frosting ovanpå  *muuuuums*  Tog lite bilder igår med men de vart inte så många, det är mer på mammas kamera.

         


På Bilderna:
1. Jag och Mellis
2. Jimmy
3. Mamma
4. Jimmy och Mellis
5. Mamma och Tom
Stort grattis på födelsedagen min älskade ängel Melanie! Kan knappt förstå att du redan är 17 år, de känns som om de var igår du var 1. Satt och kollade igenom lite bilder på Mellis från när hon var liten, såååå söööööt!

Lite senare idag ska vi hem till mamma och Tom för att fira henne, pappa kommer också dit så då får jag träffa honom med. Sen vet jag inte om morbror Micke kommer, men jag hoppas på de. Dom som saknas sen för att familjen ska va hel är storebrorsan, hans tjej och min underbara brorsdotter Tova.

Nu ska jag gå och röka.

Tjingeling
Jag och älslkingen satt precis och kollade på lite klipp som man alltid ser på julafton. Vilken nostalgikick man får. Eftersom att jag nu hittade mina två favoritklipp så slänger jag upp dom här  =)

Titta och njut!

 
Vart enormt chockad för en stund sen när de plingade på dörren eftersom att vi inte väntade nåt besök. När Jimmy öppnade dörren och jag såg vem det var så började jag gråta, de var mamma och Tom. Det känns helt underbart nu när vi har pratat ut. Jag tror att vi båda behövde de. Har fått mer förståelse över saker och ting.

Jag älskar er otroligt mycke mamma och melanie!

 
 

En enorm vändning i mitt liv kommer snart. Utbildningen som plattsättare blir av! Det är fortfarande inte sagt nåt datum än men dom tror att den startar i januari eller februari. Ska bli så himla skönt, få utbilda mig till nåt som jag vet att jag kommer gilla och trivas med. De bästa av allt är att utbildningen bara är på 1 år så de kommer jag klara galant. Äntligen händer de nåt bra i mitt liv. 

Var hemma hela förra veckan eftersom att jag var sjuk. Hade ont i halsen, huvudet och magen. Tack o lov så försvann svullnaden på ögat i helgen så nu ser man normal ut igen. Var till läkaren i måndags för att kolla upp magen, och de var precis som jag trodde... magkatarr, och  en kraftig sådan. Talade om för läkaren att jag ahft ont i halsen så hon passade på att kolla den när jag ändå var där. Svullnaden i halsen hade gått ner så nu var jag bara röd.

Jag  måste försöka sluta stressa och oroa mig, de kommer bli väääääldigt svårt men jag får försöka. Förstår inte hur de ska gå när jag har så mycke som snurrar i huvudet.

Nä nu ska jag börja göra mig iordning.
Tjingeling
Jobbintervjuen igår gick hur bra som helst. Han sa att han fick bra en väldigt bra uppfattning om vem jag var osv osv. Han lät otroligt positiv. Så jag hoppas att jag får jobbet, han skulle iaf höra av sig.

Från det ena till de andra så började jag få en finne(?) precis under vänstra ögonbrynet under helgen.. tänkte inte så mycke mer på de förens igår när den verkligen gjorde ont... det ser inte ut som en finne men jag tror att de kan vara en inåtväxande finne... men åter till saken, sen imorse när jag vaknade så kunde jag knappt se med vänstra ögat.. gick upp till badrummet och kollade mig i spegeln..... mitt vänstra ögonlock är vattenfyllt och hänger ner lite över ögat, började storböla. Kände mig som Quasimodo. Svullnaden har inte gått ner nånting alls så jag vettefan vad jag ska göra :/ ska jag gå till läkaren imorron om svullnaden inte har gått ner eller ska jag skita i de helt? Känns lite onödigt att gå dit för att få reda på att man inte kan göra nåt åt de och bara låta de gå över av sig självt. Skillnaden mellan mig och Quasimodo är att han är iaf söt trots att han inte ser "normal" ut.. jag ser inte ett piss gullig ut. Tack vare svullnaden så ser det ut som om jag är arg hela tiden och älsklingen glömmer bort att det är svullnaden som gör att jag ser arg ut, sen när jag påpekar de så börjar han skratta lite gulligt. Har inte varit ute på hela dagen pga av hur ögat ser ut. Uscha! Kan alltid hoppas på att svullnaden har gått ner imorron. Har förövrigt fortfarande ont i halsen och huvudet också, blää.  Nu blir de tv tittande.

Tjingeling!
I lördags var vi ut till Sandra och Jocke för lite grillning och lira lite guitar hero 3. Dom bor i ett jätte mysigt hus med en braskamin. Vi var uppe till halv 4 sen gick vi alla å la oss. Mickey vart helt såld på spelet, han var nog den som spelade mest och var 200% insatt i de haha. Mickey skulle abslut klara Metallica - One så den fick vi höra 3279487945 gånger på raken... visst jag älskar den låten men det blir lite för uttjatat att höra den om och om igen i flera timmar. Jädrar va Mickey vart full när Sandra tog fram Mintun. iofs så var vi nog alla en aning på lyset. Skumt nog så vart ingen bakis alls.
På söndagen efter att vi piggnat till så gav vi oss ut på en liten roadtrip. Först åkte vi till Björkvik för att kolla hur huset såg ut som jag bodde i när jag var liten. De såg exakt likadant ut förrutom att dom nya ägarna hade satt dit ett staket på framsidan. Kändes lite konstigt att se de med tanke på allt gamla minnen kom tillbaka. Iaf efter vi vart där så drog vi vidare till Kungsberga och käka lite snabbmat. Var lite skumt att se en grill/pizzeria där för när jag var liten så låg det en liten kiosk där, men annars såg området likadant ut.
Sen runt halv 4 så tog vi bussen hem. När vi hade kommit till Drottningholm så steg det på en ung tjej och kille med varsin barnvagn och deras två barn, killen och tjejen var väl i min ålder (runt 24). Satt och tänkte en liten stund på hur mycke jag kände igen killen... sen kom jag på de, de var ju min gamla bästis från dagis haha. Jag sa aldrig nåt för man vet ju inte ens ifall han kommer ihåg mig. De var iaf kul att se honom efter så många år.

Slänger upp lite bilder från i lördags.