För 17 dagar sen beställde vi hem en ny tv-bänk och imorse kom den. När jag såg den så fastnade jag direkt och nu är den äntligen här.

Tog in båda jätte paketen i storarummet och öppnade dom... hittade alla delar inkl en stor påse med skruvar, plugg m.m. men ser fort att det finns ingen manual på hur man ska gå tillväga... Så nu får jag helt enkelt leka smart. De får ta den tid det tar, bara jag får ihop den. Åhh de kommer att bli så snyggt här inne.

Den ser inte ut att vara så står men den är trots allt nästan 3 meter bred när den är utdragen som på bilden, och 66cm hög.

I år SKA det fan bli ändring. Jag ska sluta med colan på vardagarna och gott ätande. Igår körde jag årets första träningspass med Jessie också så nu är allt nästan gång.

Julen var jätte mysig som den brukar vara. Nyårsafton var älsklingen och jag hemma med min älskade brorsdotter Tova. Hon är ju så söt ungen. Runt halv 10 på kvällen gick vi ut för att skjuta upp raketer. Jag och Tovisen stod ungefär 10 meter ifrån älsklingen när han tände på raketerna. Varje gång stubinen började spraka så skrek Tova för fullt: "Sprrriiiiiing Jimmy, Sprrriiiiing" hahaha så söt.

Brorsan verkar må mycket bättre nu också så det känns skönt att inte behöva oroa sig lika mycket.

Haha just de, mamma Madeleine ringde igårkväll. Det första jag hörde var att hon skratta. Det visade sig att hon hade hittat ytterliggare ett kassettband som jag spelat in en massa saker på med min bandspelare. Bl.a När papi snarkar sen när jag sjunger nåt och Mellis skrattar och brorsan som leker med sin pistol (som har ljudeffekter). Hahaha så skum jag är och var. Vart fick man allt ifrån?

Otroligt så ringde morsan mig kvart i 10 igårkväll också. Efter att hon frågat hur det var med mig och vice versa så var jag tvungen att fråga om det hade hänt nånting eller om hon ville något särskilt. Det visade sig att hon inte ville nånting speciellt förrutom att fråga hur det var med mig och hur det gick med allt. Så nu har hon lekt morsa för ett halvår framåt.