Har sovit skit  dåligt i natt, vette sjutton varför. Vaknade imorse av att alarmet på mobilen gick igång först vid 6:00 sen andra gången en kvart senare men jag somnade självklart om. Älsklingen väckte mig vid 7 när han skulle gå men tror ni inte att jag somna om IGEN, suck. Vaknade sen igen 10 i 8 och kände Faaan. Skulle ju möta Lina 5 i 8. Skyndade mig upp och skickade iväg ett sms till Lina och sa att vi skulle mötas 5 över istället... eftersom att jag är så himla snabb så kom jag 10 över. Det jobbiga med att försova sig är att mitt humör är inte att leka med dom första timmarna. Stackars Lina som fick höra på mitt gnäll, förlåt darling!

Nu känner jag mig iaf på mycke bättre humör. Haha på tal om ingenting, vi satt ute på fikat och drack té och tog en cigg när fick jag nåt skumt ryck och sa "Fan jag känner mig manhaftig idag", vilket jag gör till o från. Det är ju tur att Lina förstår sig på mig, hade de varit nån annan så hade dom säkert undrat va fan jag är för nån skum person, inte för att jag bryr mig men iaf.

Var på bio i fredagskväll med älsklingen. Vi såg på Hellboy II, den var riktigt grym.
Innan filmen började så skulle dom lotta ut 2 affischer på just Hellboy II. De första nummret dopm drog var vårat nummer :D Måste bara lista ut vart vi ska sätta upp den nånstans.
Guillermo del Toro som gjorde Pans labyrinth var med och gjorde Hellboy II, de märktes om man tänker på ena varelsen (The Angel of Death) i filmen som är väldigt lik "Pale man" eller "Child eater" som jag kallar den för i Pans Labyrinth.

*Gnyyyyymff* Vafan skulle jag glömma mobilen hemma för???
Kom precis hem från bion. Älskade lillasyster Melanie bjöd mig och älsklingen på bio idag. Vi kollade på den svenska nya filmen "Patrik 1,5". Hade inte så höga förväntningar på den, men fy satan va bra den filmen var! Bra skådespeleri och mycke bra handling. Den var både sorglig och rolig. dom som hördes mest på bion var vi och nån tjej bakom oss, skrattade  som fan. Nä nu ska lillsyrran skriva i sin blogg också.

Idag gick jag och älsklingen till sumpan o kolla runt lite i 4 timmar. Skönt att vara ute å gå i friska luften.
På hem vägen tittade vi förbi djuraffären och köpte lite kattgodis, nya matskålar och en ny kattleksak som dom äääälskar. Passade på att ta kort på missarna när dom ändå höll på att leka med den. Inte så konstigt att kissarna gillade den så mycke heller.... den innehåller kattmynta. Nu blir dom väl mer speedade än vad dom brukar vara, mina små galningar.

Vaknade vid 4 inatt med väääärldens mensvärk. Väckte älsklingen ocg bad honom hämta ett glas vatten och en ipren, snäll som han är så gjorde han de. Låg vaken en liten stund tills tabletten började värka. Kändes skönt sen att vakna några timmar senare och inte ha någon värk alls.

Vad händer mer idag då? blir en skön hemmakväll med lite gott, film och bara mysa. Lillsyrran Melanie kommer hit snart också. Vi börjar nog käka innan hon kommer, hon är inte förrens om typ 40 minuter och maten är klar nu. får ställa in lite mat i ugnen så den håller sig varm tills hon kommer.

Eftersom att älsklingen är så jävla grym på att laga mat så fick han göra sin berömdaköttfärspaj. Förbaskat gott var de med. Du är bäst baby!
Har legat hemma idag med min roliga mensvärk. Sängen har varit min bästavän idag.
tack o lov så har värken gått över nu. Hatar att ha mens!

Jessie sov här natten till idag oxå, skulle hjälpa henne med en läxa men de vart lite för mycke prat haha, fast läxan vart iaf gjord så det är bra.
Pratade med Mellis igår och idag, stackarn är sjuker.

Just de, pratade med morsan igår oxå, hon berättade att min söta brorsdotter Tova skulle opereras idag. Kul att brorsan ringer och säger de själv. så försökte jag ringa honom idag men då var hans  mobil avstängd. Fick tag i morsan via fb och kollade med henne ifall hon hört hur operationen gick... de hade tydligen gått bra och lilla tovisen får komma hem imorron. Hoppas att lilltjejen mår bra imorron :)

En rolig grej hände igårkväll... Jag satt här framför datorn och pillade med bloggen medans älsklingen snackade i telefonen... älsklingen glömde bort att han höll på att koka ägg (och glömde självklart bort att ställa timer)... efter lite dryg 30 minuter så hörde vi en smäll ifrån köket... både jag och älsklingen gick ut och fick se att ena ägget hade sprängts (de var äggbitar överallt nästan) och de andra var riktigt bränt hahaha. Fy satan va de luktade i hela lägenheten efter de.

Nu blir de lite tv-tittande

Tjingeling

Känner mig inge bra idag. Vaknade upp imorse med huvudvärk, borde kanske ta en ipren?
känner mig konstig i kroppen... bara jag inte är på väg att bli sjuk. Fryser gör jag också och känner mig krasslig i kroppen. Blää va gnällig jag är då *skärpning*

Kom just på att jag inte uppdaterat på ett tag heller så de finns lite grejer att skriva om fast de tar jag senare om jag kommer ihåg/orkar.


Så här känner jag mig just nu