Det här är den bästa låten med Jackson 5. Den är helt underbar. Det är helt otroligt vilken röst Michael Jackson hade redan som liten. Såg en del med Britains got talent där den 12-åriga killen Shaheen Jafarggoli sjunger samma låt och den killen har stor potential att bli lika stor som MJ. Här kommer iaf klippen med både Jackson 5 och Shaheen.






Visst är lillkillen grym på att sjunga?
Idag har jag varit i centrum med Mellis, Lina och linas kusin Mikaela. Lina blev sminkad inne på makeup store, vart skit snyggt. Lina vill se fin ut när hon ska ut ikväll och fira sin födelsedag.
Just eftersom att Linslusen fyller 21-år idag så ska hon, jag, några kompisar till Lina och några från hennes släkt ut och käka ikväll, sen efter det så drar Lina och några till ut. Själv går jag hem efter middagen eftersom att jag ska partaja imorgonkväll.

Lina jobbar bara typ 2½ timmar idag mellan halv 5-7 så jag tänkte gå dit vid 5 halv 6 snåret med en liten tårta. Min present till henne blev en bok (som hon vart skit glad över för det var den hon ville ha) som hon fick förut idag.

Nä ska fixa mig iordning nu med det sista. Tjingeling!
I detta inlägg kommer jag att ägna mina tankar åt min älskade lillasyster Melanie som tyvärr inte mår så bra nu. Att göra slut eller att bli dumpad av någon är aldrig kul, men att du gjorde slut en gång för alla med den där idioten var något du gjorde helt rätt i! Du kommer må så mycket bättre utan honom, det enda han har lyckats göra är att trycka ner dig och fått dig att må dåligt. Jag vet att det känns jobbigt nu även fast det var du som gjorde slut men det kommer gå över. Om några veckor så kommer du känna själv hur mycket bättre du mår när du kan ägna mer tid åt dina vänner, skolan och framför allt dig själv, du kommer att bli ditt "riktiga jag" som är gladare, roligare och strålar.

Jag är så otroligt glad att du ringer och kommer hit. Jag hoppas att du vet hur mycket du betyder för mig.

Jag älskar dig min ängel!



Glöm aldrig, It´s us against the world!
Det här ljudklippet är så sjukt roligt att tårarna rinner och magen gör ont.

Lyssna på hela, det bästa är kattens dagbok.

För några minuter sen så plinga det på dörren. När jag öppna så stog grannen som bor mittemot oss, i handen höll hon i en liten påse med nånting inuti. Hon ville ge mig en liten present för att hennes man och hon får låna vårat källarförråd (som vi inte använder) och att hon plingar på nångång ibland för att fråga nåt. Mig gör det absolut ingenting men det var tydligen nåt hon tänkte på. I påsen var iaf en söt liten väska (portmonä) med en massa små färgglada pärlor på, den är tydligen från deras hemland (vet ej vart dom är ifrån). Det var jätte gulligt av henne fast jag kommer nog inte använda den, det är inte riktigt min smak, men tanken var helt klart god och de gjorde mig på mycket bättre humör.

Den söta väskan/portmonän

Sitter och kollar på Coyote Ugly. Det är en riktigt bra chickmovie som man aldrig tröttnar på. Jag är inte direkt något fan av såkallade chickmovies men det finns några som man aldrig kommer glömma eller tröttna på.
Hur många gånger har man inte önskat att man själv stog på baren i filmen och tjoat?

Samma sak med Dirty Dancing, man ville vara "baby", tjejen som fick den snygga killen och dessutom dansa med honom. När jag var mindre så var jag sån iaf, jag ville också dansa med Patrick Swayze, jag vill också ha sånna kompisar och dansa så häftigt som dom gjorde.

Det blir som en nostalgitripp när man ser på sådana filmer, LOVE IT!