Vad har hänt sen sist jag skrev då? oj, har varit hemma hos svärmor rätt mycke nu sen hon flyttade närmre oss. Har fixat å dona där hemma så att hon fick upp alla tavlor/prydnadssaker, så nu är de skit fint :D


Jag och älsklingen var hemma hos min papi idag, brorsan, hans tjej och älskade underbara söta brorsdottern Tova var där och hälsa på. När vi kom till H-by och gick ut från t-banan så hörde jag Mellis ropa så vi gick över gatan och hälsa på henne, brorsan och brorsans tjej som precis hade köpt pizza. frågade vart Tova var och såg att hon gick längre fram med pappa (hennes farfar) och papis tjej. Jag ropade på henne och hon kom springande till mig med världens finaste smile på läpparna. Fick den goaste kramen av henne. Bar henne nästan hela vägen hem till papi. Haha  så söööt ungen är!

Hon har sån charm och utstrålning. hennes humor ska vi inte prata om. Hon sprang runt och kallade mig för "Annika pannika" för att jag skulle busa med henne. Just de, jag påpekade att brorsan gått upp i vikt, han har fått världens kulmage. Tova hörde såklart de och gick fram till honom och sa att hans mage var hennes "magkudde" hahaha. Det hon sa efter de var så roligt att vi alla höll på att dö av skratt.... "Pappa du har ganska stor mage. Nästan lika stor som lampan" de roliga med de är att hemma hos papi så har dom en stor lampa i ena hörnet som hon syftade på.

Det var riktigt kul att träffa dom alla igen, man träffar dom inte så ofta tyvärr.


Jessica kom hit igår kväll o sov här. Så i förmiddags så fick älskade Jessica äran att klippa mig (det var några månader sen jag klippte mig sist) vart as nöjd som vanligt när hon klipper mig :) Så nu kan jag känna mig fin igen.

Jessica ska sova här inatt med. Mellis sa att hon kanske skulle sova här men hon avr så trött stackarn så hon åkte hem och vila.


Jag och Mellis tog oss en fika igår på dan, gick runt i solna centrum oxå kolla lite. Sen vid 2 åkte vi in till stan å mötte upp min Babe Sandra. Tog en till fika inne i stan och kolla i affärerna där. Bästa affären var ju trots allt Rockzone, dom har så coola kläder där, speciellt barnkläderna. Hittade väääärldens sötaste baby bodie där för små barn... de stog "Född hårdrockare" sååååå jävla söööt. När vi får barn så ska fan våran unge ha en sån!

Vad har hänt mer då?.... inte så mycke faktiskt.... eller jo vänta, har en praktik på gång nu på mamma Madeleines jobb (på lagret), den ska hålla på mellan 2-4 veckor... sen ska de kunna leda till anställning om dom är nöjda med mig (vet att de kommer gå bra).


Lägger upp lite nya bilder som jag och Jessica tog idag i brist på annat att göra :P


Melanie du måste för övrigt komma hit snart igen så vi kan ta en massa bilder tillsammans! det är trots allt dett bra tag sen vi gjorde de :(

Puss & kram Anki
Idag vart jag helt klar med truckutbildningen, trodde att jag skulle få komma tillbaka imorron också och köra mer men de behövdes inte.
Känns så skönt att jag är klar med de nu, har numera truckkörkort för 8 truckar tror jag att det är :D damn i´m good haha.


Jag och älsklingen kom nyss hem, vi har hjälp hans mamma att flytta. Allt flöt på skitbra så de tog inte särskilt lång tid. Lägenheten var mycke finare nu när de blivit nytapetserat och nya golv.
Jag ska dit imorron och hjälpa till att få iordning allt så de blir beboeligt hehe.


Vart ett kortare inlägg idag, fast vem bryr sig?

Puss & Kram Anki
Igår var det andra dagen på truckutbildningen, vi hade teoriprov.
Vi fick använda alla våra anteckningar som vi skrivit ner under måndagen och tisdags förmiddag, fast jag fick ingen nytta av dom direkt.
Det avr 60 frågor och det var två frågor som jag tvekade lite över svaret men jag tog det som kändes rätt.
Man fick ha max 6 fel för att bli godkänd, duktig som jag är så satte jag alla rätt :D

Idag var de dags för den praktiska biten av utbildningen (dvs körningen) i.o.m att vi avr så många idag så hann jag inte köra särskilt mycke. Jag hann iaf börja köra motviktstrucken. Fy satan va svårt de var första gången när jag skulle backa med trucken. Trucken var parkerad så att gafflarna var under en pall så när jag skulle backa ur så glömde jag bort att man skulle backa rakt ut och inte åt sidan.... började backa och vred om ratten så att pallen följde med, fick panik och råkade stampa på gasen så jag backade rakt in i skyddsplåten som var uppsatt runtom banan hahaha. Men de var som sagt första gången. Sen gick de skit bra, rev inte ner en enda pall runtom banan :D woohoo.
Imorron ska jag se till att lyckas helt med motviktstrucken så att jag kan gå vidare till en annan truck, får se vilken de blir.


Just de, imorron ska vi hem till kära svärmor vid 4 tiden, flyttdags äntligen :D ska bli så skönt att hon kommer bort därifrån.


Nä nu ska jag glo på "Rent hus"
Puss & Kram Anki
Idag var första dagen på truckutbildningen, de var helt okej faktiskt. Vi var 11 pers, 8 snubbar och 3 tjejer.
Imorron är det andra dagen och sista dagen på teorin så vi har teoriprov imorron. De ska nog gå bra, rätt simpla grejer att kunna.
På ondsdag, torsdag och fredag är det den praktiska biten, fast det är inte säkert, om jag ahr lätt för att lära mig så kanske jag redan blir klar på torsdag. Aja de återstår att se då.
Måste sätta mig ner och läsa igenom teoriboken och skriva ner anteckningar (man får ha sina egna anteckningar på provet) sen innan jag blir för trött.


Vaknade för övrigt upp igår morse med världens nackspärr... trodde att de skulle ha försvunnit tills idag men icke sa nicke, har lika ont idag :( hoppas att de går över till imorron, börjar bli en aning jobbigt att inte kunna vrida huvudet till höger.


I lördags var älsklingen och jag hem till svärmor och hjälpte till med att ta ner de sista inför flytten, nu är det bara 3 dagar kvar (torsdag).
Är så glad att hon äntligen ska flytta. Nu kommer vi kunna gå till varandra och inte behöva anpassa oss efter hur bussarna går.

Puss & Kram Anki
Känner mig en aning sentimental efter att ha sett en film med älsklingen. Den fick mig verkligen att tänka en helt annan bana än vanligt.
Man ska ta vara på dom man håller kärt, man vet aldrig närnågons liv tar slut.
Min första tanke efter filmen var farmor, hon har legat inne på St.Göran i några dagar för blödande magsår, turligt nog så fick hon medicin mot de och de har gjort att hon mår bättre.
Vart så orolig när jag fick veta att hon inte var bra, hon är ju faktiskt snart 85 år....
Har funderat länge på att skicka ett vanligt brev till henne eftersom att jag vet att hon gillar det men tyvärr aldrig får några.

Just nu känner jag bara tacksamhet och glädje över hela min underbara familj.
Jag älskar er allihopa! Jag vet att jag nästan aldrig säger orden "jag älskar dig" till er face to face, men jag älskar er mer än vad ord kan beskriva och jag hoppas att ni alla vet de.

Vill passa på att säga förlåt till min älskade syster Melanie för att jag lät grinig i telefonen förut. Jag var bara på allmänt dåligt humör, inget illa ment mot dig alls snuttan!

Nu ska älsklingen få sitta vid datorn lite.

Puss & Kram Anki
I onsdags var det valborg som alla redan vet.
Jag och älsklingen vart bjudna på middag hem till några kompisar.
Det var jag, älsklingen, Matte, Jenny, Chris, Mickis, Efe, Jessica, Björkum och Hani.
Matte och Jennys nya lägenhet var as fin, vill ha deras kök.
När vi kom dit så fick vi en välkomstdrink och lite tilltugg. Björkum och Hani var redan där när vi kom.
Chris och Mickis gick åt fel håll så dom vart lite sena haha. sist kom Efe och Jessica.
Måste ju säga att det var en aning komiskt att alla hade köpt med sig en vinare till Matte och jenny så nog har dom vin ett tag fram över.
Till förrätt fick vi toast á la lax som jag kallar de för (stekt bröd med lax och grädde med nånting i), till huvudrätt vart det laxlasagne som var himlans god. Efterrätt vart de också, vanlijglass med björnbär (yummy).
Sen vart de fullt ös i stort sett. Grabbarna vart som små igen (dom är barndomskompisar) hahaha så söta när dom satt å snacka om när dom var små och lekte osv. Vi brudar satt och snacka lite allmänt skit, riktigt trevligt.
Roligast var nog när Chris vart riktigt på lyset och skulle börja diskutera skillnaden på manligt och kvinnligt, samtidigt som han snackade om andra saker så inget hängde ihop med nåt hahaha.
Vi kom hem vid 3 ungefär så de vart sängen på än gång, var en aning trött.


Tror att det var i tisdags som jag fick reda på att farmor ligger inne på sjukan för blödande magsår... tack o lov att medicinen hon fått har hjälpt, så hennes blodvärden är mycke bättre nu och hon blöder knappt nånting.
Det går inte att förklara hur orolig jag vart när jag fick höra att hon låg inne på sjukan. Jag vet att hon är gammal (fyller 85 om 10 dagar) men ändå, vill inte att hon går bort :(


Just de, på tal om ingenting. Satt vid datorn igårkväll och kolla runt lite medans älsklingen låg i sängen och kolla på tv. Helt plötsligt så börjar han nynna på nån låt som han sa var med i en gammal juice reklam, hahaha han var så fundersam på vilken låt det var så jag fick i uppdrag att kolla runt på internet efter vad de kunde vara för låt. Till slut så hittade jag den och han vart så glad, min söta underbara man. Cat Stevens - Morning Has Broken var det förresten.


Måste få arslet ur vagn nu och börja städa, ser ut som ett bombnedslag här.

Puss & kram Anki