Första delen av dagen så vart de fortsättning av målandet. Framåt eftermiddagen så åkte vi iväg till älsklingens innebandy matcher (han var dock inte med pga av att han inte är helt kry än) och kolla på. Sen bar det av hemåt för lite fika här hos oss med svärmor. För några timmar sen vart vi iaf helt klara med målningen så nu känns det riktigt bra att det äntligen är färdigt. Nu kanske man kan bjuda hem folk utan att behöva skämmas.
Nu ikväll så har vi även kollat på film och tv´n.
För en liten stund sen hade jag även "nöjet" att betala räkningar som alltid är lika roligt (not).
Det är så skumt att jag får så ont i magen av att betala räkningar när jag vet att vi klarar oss, men men de försvinner väl så småningom.

Imorgon så är jag äntligen tillbaka till praktiken efter att jag varit sjuk. Sen smäller det, Öl, skrika och vara glad när vi ska på de efterlängtade derbyt mot dif, kommer bli grymt roligt.

Men nu blir de nanna kudde eftersom att jag ska gå upp 6 imorgonbitti. Sov så gott!

Idag Var älsklingen och jag iväg till sumpan. De var tänkt att vi skulle köpa gardiner men vi hittade inga som föll oss i smaken. Däremot så köpte vi färg till vardagsrummet så att vi äntligen blir klara. En 10 liters burk blev de som jag hoppas på att det räcker. Skulle det inte räcka så får vi helt enkelt köpa mer.

När vi ändå var nere i sumpan så gick vi in på älsklingens gym för att skriva över medlemskapet på mig istället eftersom att han sen 6 månader tillbaka börjat träna på sitt jobb. Så nu är det äntligen klart, jag ska börja gymma, komma i form. Jag är så enormt taggad på det. Känner de själv att jag mår dåligt av att se mig själv i spegeln. På onsdag ska jag iaf till gymmet och Mona ska med mig för att fixa medlemskap hon också.

Pratade precis med Jessie också och hon vill också börja träna där så förhoppningsvist så börjar hon med.
Det känns så skönt att nu kör det igång, no more miss fattie här inte, inge mer fläsk Doris. Anki goes fitness wohooo.

Nu ska jag fixa disken så det blir lite frächare i köket. Tjingeling så länge!

Idag var jag och älsklingen iväg till centrum en sväng för att inhandla lite grejer. Den korta stunden vi var där kändes som om det var en evighet. De kändes i kroppen när vi kom hem att man inte är riktigt frisk ännu.
Dagens inköp vart iaf en ny ögonbrynspenna, deoderant till mig och älsklingen ett par tights och en tröja.

Vart grymt nöjd med både tröjan och thightsen.



Thightsen hittade jag tyvärr ingen bild på och jag orkar itne sätta på mig dom nu för att ta bild.

Var in till akuten idag med älsklingen (inget allvarligt, vi är båda sjuka i något vanligt höstvirus) och medans han var inne hos läkaren så satt jag kvar ute i väntrummet. Under dom 2-2,5 timmar jag satt där så kunde jag inte låta bli att lyssna på vad folket runtomkring mig pratade om. Det var väl runt 12 personer i väntrummet och av dom 12 så satt 10 av dom och gnällde oavbrutet om hur lång tid de tog och att dom får vänta så länge å bla bla bla. Alla, eller ja 99% av alla vet att åker man in till akuten så får man lov att vänta länge, likförbannat så sitter människorna där och gnäller om och om igen. Jag som har väldigt svårt för att hålla tyst satt där och blev bara mer och mer irriterad över allas gnällande så till slut var jag tvungen att gå ut och ta lite luft. Det finns nästan ingenting värre än när man själv mår piss och sedan sitta på en akutmottagning i 2-2,5 timmar och lyssna på folks gnällande över lång väntetid.

Bu för onödigt gnällande på akuten!
Den här helgen är vi barnvakt till min älskade lilla brorsdotter. Hon är så otroligt mysig och underbar trots att hon är så trotsig och blir ledsen när hon inte får sin vilja igenom. Just nu är hon lugn för nu har vi satt på filmen Bolt. Först så ville hon sitta bredvid mig i soffan och kolla men sen sprang hon och la sig bredvid älsklingen i sängen. Dom är så söta båda två när dom ligger i sängen, älsklingen håller på att somna haha.
Medans Tovisen ligger och kollar på filmen så har jag chans att sitta här utan att hon tjatar om att spela spel på datorn. Om en stund ska jag fixa lite fika också.

Imorgon åker vi nog till papi för att fiska lite. Pappa vill ju självklart träffa sitt barnbarn med när dom väl är här nere i sthlm.

I lördags var jag och älsklingen hem till Josse för middag, film och tapetsering. Älsklingen tapetserade och de vart skit bra. Blev en enorm skillnad bara av att sätta upp en fondtapet, Josse vart väldigt glad och det är huvudsaken.
Till middag hittade hon på en egen rätt med tortellini som vart skit god.
På Söndagen var jag, älsklingen och Josse till solna centrum för att ta en fika. Efter en stund kom älsklingens kompis dit och sedan drog dom iväg för att gå på Aik matchen. Medans dom var på matchen så var vi och käkade, sen drog vi hit och pilla lite med photoshop.
Den här veckan har det inte hänt så mycke. Träffade Lina igår efter verkstan där vi kom fram till att vi ska till ikea imorron.
Idag hade vi prov i byggmatte, trodde att de skulle gå helt åt fanders men de vart raka motsatsen, jag satte alla rätt. Wooohooo va jag är bra!

Nu blir det lite tv innan sängen ropar.

Nomy är ju helt underbar på att skriva låtar och sjunga. Har lite blandade känslor för texterna för dom är ju rätt sorgliga men det går verkligen inte att sluta lyssna.

Lyssna och njut av dom här 2 underbara låtarna



Har inte uppdaterat på ett tag så tänkte att de vore på tiden.

Den 21:a augusti (fredag) kom storebrorsan ner med Tovisen för att hälsa på över helgen (vart dock till onsdagen den 26:e). Fredagen började med att jag mötte upp dom i sumpan vid tåget, sen gick vi hem hit för att brorsan behövde stryka sin skjorta. Vi var bara hemma en kort stund för sedan bar de av tillbaka till sumpan för att möta upp brorsans bästa kompis/barndomsvän. Vi 4 gick till Linas jobb och tog en fika där. När vi hade fikat klart så gick brorsan + vän iväg för att ta några äl och snacka minnen m.m. så jag och mina älskade lilla brorsdotter gick till en lekpark på vägen hem. Innan vi kom till lekparken så gick vi förbi en liten shop där dom hade en massa krims krams till hemmet men även lite leksaker så dit in ville Tova gå. Hon är ju så söt och svår att säga nej till så hon fick såpbubblor och en jojo. Som faster vill jag gärna skämma bort henne när hon väl är här hos oss. Resten av fredagen spenderade vi hemma kollandes på film, även linslusen kom hit.

Lördagen var de tänkt att vi skulle till skansen men de var skit väder hela dagen så vi de vart ändrade planer lite grann. Vi hade tänkt att åka hem till mamma och Tom efter vi varit på skansen men eftersom att de inte blev av så åkte vi först hem till pappa och tog en snabb fika, sedan åkte vi hem till mamma och Tom. Vi vart grundlurade när vi skulle käka pizza med mamma och Tom. Brorsan skämtade nämligen om att vi skulle ha tequila race så servitören kom ut med 8 st sexor tequila, jag ville absolut inte att någon skulle dricka de (pga av vissa anledningar som jag inte tänker gå in på här) så jag var nästan på väg att gå hem till mamma å Tom igen. Servitören sa att de skulle gå på 700spänn (tror jag) så brorsan såg lagom chockad ut men lämnade ifrån sig sitt kontokort. När brorsan och mamma skulle svepa i sig första tequilan så kände dom att de inte var tequila.... de var bara vatten. Hahaha de vart en enorm lättnad för mig och säkert för några andra också. De visade sig att Tom visste om allt från första början den lurifaxen. Ja just de, vi kollade även på en massa gamla videor från när vi var mindre, lite smått pinsamt men ändå roligt. Dagen och kvällen vart väldigt lyckad och de var otroligt kul att vi alla hittade på något tillsammans.

På söndagen den 23:e så var de väldigt fint väder så då åkte jag, älsklingen, brorsan, Tova och pappa till skansen. Tyvärr så var det triathlon inne i stan så bussen stannade inne vid karlaplans t-bana. De var bara att börja knata därifrån till skansen. När man kommer in efter att ha betalat så går man upp för några trappsteg (för att sedan välja vägen till vänster eller höger) och där finns det en liten damm med några koifiskar. Efter att ha stått där i 5 minuter och vi börjar gå till vänster så säger Tovisen världens gulligaste kommentar: "Vi fick iaf se fiskarna" Ungefär som om att vi inte skulle få se några fler djur. Hon är ju för söt ungen. Under dagens gång där inne så kollade vi på dom flesta djuren, var inne på akvariumet, hade picknick och jätte trevligt och skojigt. Älsklingen vann en gullig liten gosedjurshund till Tova. Hon själv vann även en penna, en ring och lite mer små krafs. Dagen vart helt klart lyckad.

Några bilder på djuren från skansen