Igår var jag, älsklingen, Josse, Jeppe och Suzie iväg till lötsjön (golfängarna) för lite grillning. Vi satt inte där så himla länge men de var trevligt ändå. Sen gick vi hem hit och lyssna på musik, snacka och kollade på roliga klipp på youtube. Vi kollade även igenom alla bilder som vi tagit tidigare på kvällen. Lite senare på kvällen så kom Jessie hit också. Jäklar va fulla älsklingen och Jeppe vart. Hahaha dom två tillsammans  är en riktig hit.
Slänger upp bilderna från igår.


               
Hitta en låt på youtube som är helt underbar. Snubben har en sån fantastisk röst.

Lyssna och njut!

Den här nya Heineken reklamen är helt underbar, Den är lika rolig varje gång jag ser den :D

Den här låten spelades på fikat efter min älskade farmors begravning, det var hennes favorit låt. Jag hoppas att farmor har de bättre uppe i himlen tillsammans med min farfar och farbror.

Den här låten tillägnar jag min underbara älskade farmor som gick bort den 31/1-09

Jag kommer alltid att älska dig farmor!

Jag vet inte direkt varför men den här låten är helt underbar, blir så glad när jag hör den. Lyssna, njut och bli glad!

Har hänt lite grann iaf sen jag skrev sist. Plugget går absolut lysande, trivs som fan. Min lärare tycker att jag och Monsan är dom bästa i klassen just för att vi försöker inte göra allt så snabbt som möjligt utan vi planerar mera och gör de nogrannt, de betyder inte att vi är super sega och långsamma utan vi gör det i bra takt.

Älsklingen var upp till Idre förra veckan (tors-sönd) så jag var själv hemma. Fredagen tog jag de bara lungt hemma själv, På lördagen var jag iväg till systemet och handlade lite förkrök till mig och Mona. Sen kom Monasan hit och färgade håret på mig. Satt här och lyssna på musik och ngjorde oss iordning för utgång. Vi drog till Kellys.... vi hade de rätt kul fast synd på folket där som var rätt så tråkiga. När jag kände att de blev liiite för många öl så ringde vi till hennes ex så han fick köra hem oss. Söndagen spenderade jag i sängen med världens baksmälla, fy fan va de inte var kul alls. Tyvärr så satt den i nästan hela måndagen också. Börjar kanske bli för gammal för att dricka? haha

Sen den här veckan har vi varit i plugget som vanligt, inget särskilt har hänt den här veckan. Idag var vi lediga från plugget så jag och monsan var ute på promenad efter att vi hade suttit i plugget ett tag. Vi drog till sumpan för monsan skulle fixa lite grejer, medans hon gjorde de så var jag och hälsade på min älskade lillasyster i hennes skola och fick se hennes fina blus som hon gjort.

Imorron blir det verkstad igen vilket är det roligaste med plugget, vi har turen att få vara i verkstan hela 3 gånger nästa vecka istället för bara 2.

Slänger upp lite bilder från senaste tiden