Har inte hänt så himla mycke sen sist jag skrev. I fredags fortsatte jag och Monsan på våran tegelvägg. Våran klass delar verkstad med ett gäng gymnasieelever så när vi kom dit i fredags så märkte vi att dom hade pajjat en del av våran vägg *gnyyymf* Så vi fick göra om en del av de, blev lite extra arbete. Monsan å jag fick ett litet ryck och drog till systemet efter verkstan och köpte bacardi och vin. Efter det drog vi till åhlens för att köpa hårfärg till Monsan, hon hade bestämt sig för att bli blond. Sen drog vi hit till mig för att påbörja färgningen, de tog sin lilla tid. haha stackars Monsan vart morotsfärgad i håret. Nu har hon iofs färgat de mer så nu är de inte inte så mycke oranget kvar. Vi käkade iaf middag jag, älsklingen, Jessie och Monsan, sen lite senare kom josse hit också. Vi satt här och drack lite och spelade  lite kort. Hade de skit roligt,

Igår vart en lugn dag med film och mys med älsklingen. Sen imorse runt kvart i 5 så ringde Josse och var förbannad på en viss FM. Sa till henne att åka hit då hon bara var 20 minuter härifrån. Efter 25 minuter så dök hon upp. Vi låg och snacka lite och sen somnade vi, jag somnade runt halv 7.
Idag var vi iväg hem till älsklingens pappa å hälsa på, sen vidare till min far för att säga hej. syster min följde med oss tillbaka hit. Efter vi vart hos papi så åkte vi till bauhause för att köpa lite målerigrejer och kolla på tapeter och målafärg, Vi kom därifrån med bara målerigrejer haha.

Jag och Monsan tog lite skumma bilder i verkstan i fredags och häromdagen när vi flumma runt i centrum, så slänger upp dom här.

       

Imorron har vi verksta, ska bli ruggigt kul. Det är de roligaste med att plugga, få lära sig praktiska saker. I fredags så målade vi fönsterramen, fixade klart bänken å måla den och tapetserade väggen. hahaha min å Monas lilla "hörna" i verkstan ser ut som ett "my little pony ställe". De var tänkt att vi skulle måla bänken grön och lila men tyvärr så var den gröna färgen slut så de fick bli rosa och lila. Tapeterna vi fick välja mellan var riktigt gräsliga så det fick bli en ful rosa tapet bara för att de skulle matcha bänken.

På tal om skolan så måste jag bara skriva av mig om Mona, den andra bruden i klassen. Tjejen är helt underbar, genom go, snäll, omtänksam och rolig. Vi har så otroligt roligt i plugget. De vi har kommit fram till är att vi är sjukt lika på sättet. Vi tycker lika om i stort sett allt. Idag har vi snackat i telefonen typ 6 gånger haha. Har alltid nåt nytt att prata om. För några dagar sen så ringde hon mig på morronen innan vi skulle till verkstan, sen var vi hela dan i skolan, sen framåt kvällen prata vi igen 3-4 gånger. Vi har bestämt en mängd saker som vi ska hitta på tillsammans. De låter kanske lite lame men jag är enormt glad att "vi hitta" varandra.

Här är lite bilder på bänken och väggen på se senaste vi gjort.

         

Hörde sparzanza´s nya låt "My world of sin" (som finns på deras nya platta "In Vodoo veritas")  på Bandit häromdagen, Fastna för den på en gång, så underbart jävla skön!
Har lyssnat på den under hela dagen i skolan idag. Refrängen är skönast, sångaren har helt underbar röst.

Lyssna och njut!

Jordin Sparks låt Freeze är helt underbart skön.Ni måste lyssna på den, och när ni gör det, luta er tillbaka o blunda och bara njut av låten.

En sak är säker, jag älskar verkligen min plattsättarutbildning. Underbara människor i klassen och en störtskön lärare. Vi har så jäkla roligt i skolan. Har aldrig trivts så bra i skolan som jag gör nu. Att vara i verkstan känns som att vara i himlen. hittills har vi fått bygga ihop en vägg genom att använda träreglar och gipsskivor. Vi har spacklat och målat väggen. De senaste vi har gjort på väggen är att sågat ut en del av väggen för att göra ett såkallat fönster. De gick skit bra, både jag och Mona vart grymt nöjda med den. jag brukar aldrig bli särskilt nöjd med de jag gör/gjort pga dåligt självförtroende men idag vart jag faktiskt riktigt stolt över mig själv. Vi frågade våran lärare vad han tyckte om väggen och och vårat "fönster". Han sa ordagrant så här: "Jag är riktigt imponerad!" Dom orden värmde verkligen, känner mig ännu mer peppad nu. Just de, jag och Mona har påbörjat att göra en bänk/arbetsbord. den kommer bli riktigt bra. Tog tyvärr inga bilder på den men de kommer när den är färdig istället.
Slänger upp lite bilder på hur väggen ser ut nu efter att vi satt dit vårat fönster.

   
Har en ny favorit låt, Papa Roach - hollywood Whore heter den. Den är helt underbar!

Har inte uppdaterat bloggen på ett tag nu, men jag har mina anledningar. Det som först och främst har varit den största anledningen är att jag inte mår så bra just nu efter farmors bortgång. Visst jag mår väl lite bättre nu efter begravningen men det känns fortfarande jobbigt. Jag kommer aldrig få prata med farmor igen, jag kommer aldrig mer få ha våra pratstunder, aldrig få skoja tillsammans igen. Jag saknar min farmor otroligt mycke. En stor del av mitt hjärta är krossat till smulor, de tomrummet som finns där nu kommer alltid att finnas där tills jag själv dör och kommer dit där hon är.
Begravningen var förra onsdagen (25/2-09), den var rent ut sagt ett helvete. De var extremt jobbigt. Jag fick panik när de vart som mest jobbigast under begravningen och tänkte gå ut men jag kände innerst inne att jag hade ångrat de. Mamma var ett enormt stort stöd under begravningen, tusen tack mamma för att du satt med mig och tröstade mig, vet inte vad jag hade gjort om du inte hade varit där! Pappa satt på raden framför mig så de vart inte så lätt att trösta varandra då.
De var några grejer som prästen sa som fick mig att gråta och skratta samtidigt, prästen nämnde att vi barnbarn älskar hennes underbart goda korvgryta och sockerkaka. En annan grej som hon sa var att vi kanske mindes att vi varje jul kollade under granen som små för att se om de mjuka paketet från farmor låg där, innehållandes ett par sockor som hon hade stickat till oss. De fick mig också att skratta och gråta.

I lördags var jag, älsklingen, monica, sonny, sussie, josefin, jesper och jessica ute och käka middag för att fira Sonnys födelsedag. Han fyllde iofs år igår men vi tänkte alla att de skulle bli roligare på en lördag. Efter vi käkat så blev de bowling. Då kom även Sonnys kompis Hasse dit för att vara med. De blev tjejerna mot killarna. Vi tjejer hann tyvärr inte köra klart andra omgången så de gick inte riktigt att säga vem som vann men Sonny hade högst poäng så han fick bli vinnare. Den första omgången var det en grym spelare som vann (jag hahaha). Kul var det iaf.

Förra veckan var vi i verkstan 3 gånger istället för bara 2 vilket var väldigt roligt. Jag och mona byggde en vägg. Träreglar som skulle måttas och sågas och sedan spikas ihop, efter det så skulle vi sätta fast gipsskivorna, två på varje sida. dom skruvade vi fast. Nästa steg var att spackla för skruvarna och skarvarna, Sen slipade vi väggarna så att det inte var några ojämnheter där vi hade spacklat. sen avr de dags för målningen. Mona målade sin sida grön medans jag målade min sida lila. Vart riktigt nöjd faktiskt. på fredag ska vi förmodligen sätta upp tapeter och såga ut hål för fönstret som vi ska sätta dit.

Slänger upp lite bilder från bowlingen och väggarna.