Tog en hel del bilder från årets julfirande så slänger upp några stycken... eller de blir en massa men då har ni nåt att kolla på =)

Julafton hos älsklingens mamma:

                   

 

Julfirande hos pappa 28/12-08:

 

             

Igår far jag och Monica runt i centrum för att inhandla de lilla sista för idag. De var sjukt mycke folk där, och alla springer runt som ett gäng påtända landkrabbor, uscha! Men de gick bra till slut. Jag lyckades hitta Riley tröjan som älsklingen ville ha plus en fin tunika till mig. Systemt gick vi också till för att köpa glögg. Följde med Monica hem efter handlingen för att förbereda tills idag. Efter att älsklingen slutade jobba igår kom han över dit med, han skulle sätta dit kranen som han hade fixat till henne. De vart skit snyggt med den nya kranen. För att summera gårdagen lättare: Handlat, diskat, klätt granen, slängt skräp, lagt julklapparna under granen, dukat bordet.

Idag ska vi som sagt hem till monica för att fira jul. De ska bli riktigt trevligt.

God Jul Alla!
Idag har varit en hyffsat hektisk dag. Imorse var jag iväg till ÖoB & City Gross med Monica för att handla lite grejer till julbordet. De tog in lilla tid men vi lyckades iaf få med oss allt hem på bussen.
Köpte julklappar till lilla Tovisen idag oxå, hon ska få en jätte söt rosa Törnrosa klänning och ett roligt set där man målar sina egna muggar (innehåller 2 muggar), brorsan sa att Tova gillar att pyssla å sånt så då tyckte jag att de skulle passa bra.

Fick en liten suprise för 1 timme sen när posten dimpa ner i brevlådan, två julkort, ett från farmor och ett från min faster. Sen var det ett brev som var en aning större än dom andra och de var från mamma, Tom och Melanie. Jag och älsklingen fick 200kr på SF. Hur bra som helst. Vi som älskar att gå på bio oxå, hade vi haft en riktigt bra ekonomi så hade vi nog gått åtminstånde 1-2 gånger i månaden så det här var verkligen en super bra julklapp :D Tusen tack mamma, Mellis & Tom!
Jag vet att man egentligen ska vänta med att öppna tills julafton men jag kan inte de :P Jag blir för nyfiken haha.

Just de, jag och Monica köpte en julgran idag. Den är hur söt som helst, den är rätt så liten men burrig så den blir helt perfekt.

Ska ta och slå in Tovisens julklappar nu så att jag inte glömmer bort de sen.

Igår satt jag bra länge och höll på med nya designen till bloggen. Först satt jag i några timmar och försökte komma på ideér för hur den skulle se ut, och sedan efter att jag ändrat mig tusen gånger så bestämde jag mig för den jag har nu. Vart riktigt nöjd med resultatet. Tog inte så värst lång tid att göra den, de svåra var att komma på hur den skulle se ut. ska se om jag kanske kan ändra nåt litet mer. Vart väl klar runt 1 inatt med den haha.

Så vad händer idag då? FÅr se vad som ska göras men de som redan är bestämt är städningen och kolla upp om de finns någon tvättid idag, sen återstår de att se om vi kanske går förbi Monica lite senare.

Det känns lite konstigt att julafton bara är om 3 dagar.... har tappat julstämmningen lite :(
När jag vaknade imorse och kollade ut genom fönstret så var min första tanke "åh vilken fin sommar morgon" HA HA, in my face, de är ju inte sommar ffs. Kan de komma en liten gnutta snö så man får lite mer julkänsla tack!

Nå vad tycks om den nya designen då?
Nu är det bara 6 dagar kvar till julafton. För en gångs skull så längtar jag faktiskt. De var bra många år sen jag längtade till julafton, och de finns ju sina anledningar till de. Det känns som om allting är på väg att lösa sig. Just nu känner jag bara harmoni (jag vet att de låter töntigt). Jag har en underbar familj som jag vet alltid finns där för en. Jimmy, Pappa Björn, farmor, Mamma Madeleine, Svärmor Monica, Svärfar Sonny, Morsan Lotta,  Melanie, Jonas, Tova, Josefin, Camilla, Jessica, Jesper & Svägerskan Mikaela jag älskar er otroligt mycke, ni är dom som verkligen lyser upp mitt liv!

Från allt sentimentalt till nåt annat... Julklapparna är i stort sett helt klara nu, känns skönt att de nästan är helt klart. Hoppas att alla blir glada sen för sina julklappar, fast de tror jag nästan att alla blir.
Blir lite flängande runt julen men de får man räkna med när man har skilda föräldrar. På julafton blir de hem till Svärmor och fira jul med hela Jimmys familj. Sen vet jag inte riktigt hur vi ska göra... om vi kanske åker till pappa först den 25:e, 26:e, 27:e eller den 28:e. Vi ska hem till mamma och Tom då också. Sen den 28:e vet jag iaf att vi åker med brorsan, hans tjej och lilla Tovisen upp till morsan över dagen, äh allt de löser sig med. 

Nyår är inte helt planerad den heller så de måste vi fixa snart. Skulle vara mysigt att dra ihop ett gäng, käka middag ihop, dricka lite och sen ut vid 12 slaget och skjuta lite raketer.

Nä nu får vi jullunch här så Tjingeling så länge =)

P&K //Anki

Har väl inte hänt så himla mycke sen sist jag skrev... har väl hänt lite grejer dock.
I lördags var vi hem till Jimmys pappa, Jesper ville nämligen ha hjälp med att ta bort alla skarvar på tapeterna i hans rum, plus att spackla för. Det var jag, Jimmy, Jeppe, Melanie, Jessica och Verran. Som vanligt med grabbarna så slängde dom sig framför Jeppes playstation och lirade lite Fifa 09. Efter en stund kom deras kusin Mickey dit med sin tjej Denice, fast dom stannade inte så länge. När Mickey och Denice drog så satte vi oss andra ner och käkade middag, som för övrigt vart skit gott (tack Jeppe).
Lite senare på kvällen drog Jessica och Verran men straxt efter så kom Josefin. När grabbarna spacklat klart i rummet så vart de film, den var helt okej faktiskt. De vart hemfärd runt halv 12.

Tyvärr så har nte allt vart så roligt den senaste tiden. För några dagar sen (Onsdags 3 December) så ringde pappa ifrån jobbet... Pappa brukar aldrig ringa när han är på jobbet för att dom alltid har så mycke att göra. Han berättade att min faster åkt in med farmor till sjukan (IGEN), hon var helt uttorkad. I vilket fall som helst så åkte iaf jag, Mellis och pappa till sjukan i lördags för att hälsa på kära farmor. Usch va hon såg ut när vi kom in på hennes rum. Farmor var sjukt smal och fötterna var blå/lila aktiga. Hon har också 2 knölar på varsin sida av ljumsken (tror jag att de var), det behöver ju inte vara något dåligt men jag oroar mig iaf. Jag vet att farmor trots allt är 85½år men de gör de inte mindre jobbigt. De är väldigt svårt att försöka acceptera att hon är gammal och inte kommer leva för alltid (som jag vill att hon ska göra). Det kändes iaf bra att fått träffa farmor nu och tala om för henne att jag saknar och älskar henne.

Som jag skrev i förra inlägget så bakade jag och Jessica pepparkakor i söndags. Älsklingen var med och dekorera EN pepparkaka eftersom att han inte gillar sånt. Eftersom att vi inte har några pepparkaksformar så gjorde vi på frihand men vi hade rätt så dålig fantasi så dom vart inte så värst fina haha.

Jessica och Älsklingen tog lite bilder så här kommer dom :)

       

   
Den senaste veckan har jag varit i centrum rätt mycke och kollat runt lite. I lördags var älsklingen och jag iväg hem till Sussie och Mickey för adventsfirande som vi gör varje år. Var riktigt trevligt och roligt. Tog en mängd med bilder. Just de, vi har köpt dom flesta julklapparna nu, de är väl sisådär 4 kvar att köpa. Känns iaf skönt att dom flesta är köpta nu.

I lördags sov Jessie över här tills igår. Vi fick ett ryck och kände för att baka pepparkakor... De gick väl sådär... var inte lika roligt som jag hade föreställt mig haha. Men nu har jag iaf bakat pepparkakor som jag sa att jag skulle göra i år.

Här kommer ett gäng bilder från i lördags.