Var ett tag sen jag uppdaterade bloggen. Har faktiskt inte hänt så mycke sen sist.
Dagen innan jag åkte hem ifrån mamma var hon och jag iväg upp till Dalhalla för att gå på Rhapsody in rock.
De var sjukt roligt. As häftigt ställe för övrigt också.

 

Jag, älsklingen, svärmor, Jessie, Verran, Josse, Matte och Jeppe ska grilla och spela kubb idag, ska bli riktigt kul :D
Var hur lång tid som helst sen vi gjorde de. Vi ska nu först förbi svärmor på en snabbi fika inna  vi 3 går till centrum och handlar grillgrejerna. In på systemet och inhandla bira ska vi också göra så vi har lite gott i gott gott att dricka ;)

Nä nu måste jag lägga på en rem så jag blir klar.

Puss & Kram Anki
I fredags åkte jag upp till Västerås för att spendera helgen med morsan, brorsan + familj och några till. Eftersom att det var power Meet så gick vi ut både på fredagen och lördagen =)
Det var skit kul. På fredagen så var vi som sagt ute och satt å kolla på alla raggarbilar som åkte runt i stan. Jag morsan och micka (brorsan tjej) hoppade in i en raggarbil haha. I bilen så satt det två tyskar som bjöd på öl (oöppnade). De var snällt av dom... tyvärr så var dom så himla tråkiga så vi hoppade ur efter en stund. Sen senare på kvällen så gick vi till nån krog.... sämsta stället jag nånsin varit på. Dö tråkigt där så efter ett tag så drog vi hemåt. De var lite lustigt måste jag säga när vi var på krogen där, jag och brorsan gick ut för att snacka lite själva.... vi han väl säga 2 ord till varandra sen dök de upp nån snubbe runt 50-års åldern med gotländsk dialekt som gick fram till brorsan och sa att han tyckte att brorsan såg skit ball ut haha. Sen snackade vi lite med honom, sen tog de inte lång tid innan hans son kom fram och börja snacka han med. Trevliga var dom iaf.

Micka, Jag & Brorsan                                                     Lite raggarbilar som cruisa runt i västerås

Lillsyrran Millan             Jag & Morsan           Lillsyrran millan & jag

********************************************************

På lördagen var vi inte så många, det var jag, morsan, Micka och Makus. Var riktigt kul :D
Just de, min babe Sandra kom upp till västerås oxå, iofs så träffades vi bara en stund för hon skulle cruisa med sin pojkvän och hans polare. hahaha vilka samtal vi hade under kvällen när vi ringa varandra. synd att man inte hade de inspelat :P
Tyvärr så finns det inga bilder från lördagens röj för jag glömde såklart kameran hemma hos brorsan.
Men men, jag och morsan fick skjuts hit till Sala av Markus (Som också bor i Sala) nångång på natten... Tror att vi var hemma vid 2 men jag är inte säker. Sen nu i veckan ahr vi bara tagit de lugnt. Brorsan+familj och lillsyrran Millan kom hit igår så vi grillade lite å så. Var riktigt trevligt :)
hahaha brorsan var elak igår :( när min mobil ringde så passade han på att käka av min ostkaka.

*******************************************************

Ikväll ska jag och morsan åka till Dalhalla (en bit utanför Rättvik) och gå på Rhapsody In Rock :D Ska bli skit kul!
Haha både jag och morsan ser mest framemot att få se Joacim Cans och hans körslag. Men de blir nor roligt iaf :D
Nä nu ska jag nog lägga mig ute på terassen och försöka sola lite i hopp om att få lite färg iaf :P


Puss & Kram Anki
Idag är det min sista dag på praktiken, känns inte så himla bra faktiskt. Kommer sakna alla här, jag trivs så underbart här med alla. Köpte med mig en vanlijkrans imorse som jag bjöd på på 10:e fikat, folk vart glada. hahaha  Melle hittade till och med på en liten sång åt mig som han sjöng. Han är så  rolig :D


Åker upp till Västerås idag oxå, är där tills på söndag sen följer jag med hem till morsan i Sala och är där i några dagar.
Känns skönt att hitta på nånting nu när älsklingen är i Norge med sin polare och fiskar i 11 dagar.

Älskade Mandy
Det du och din familj går igenom nu är så fruktansvärt hemskt. Kan inte förstå att ni ska behöva gå igenom det här ännu en gång. Det är inte rätt!
Tänker på dig och din familj varenda dag. Jag vet att de känns fruktansvärt just nu men jag vet att ni tar er igenom det här. Fortsätt att vara den starka tjej som du faktiskt är. Och om du behöver prata så är det bara att säga till, de vet du.
*Vila i frid Aleks*


Just de, Mellis, mamma madeleine, Tom och Millan är i England nu *avis*. Hoppas att dom har det bra där, fast de vet jag att dom har.


Nä nu ska jag återgå till jobbet, kan ju inte sitta här på jobbtid hehe.

Puss & Kram Anki