Usch fy och blää vad jag hatar dom äckliga jävlarna. Vi har fått in en stor vidrig harkrank i lägenheten. De vart en vild jakt här. Efter 15 minuter så flög ner ner mot golvet och Tuffis fick tag i den. På 3 sekunder så vart den uppkäkad. BRA JOBBAT TUFFIS!
Jag älsklinge och Jessie satt nyss i köket och tog oss en kvällsmacka, i bakgrunden hade vi på musik. Hel plötsligt så började lampa blinka till 3 gånger och låten började om på nytt fastän vi inte hade den på repeat. Älsklingen gick in hit till vardagsrummet för att kolla på datorn och såg att repeatknappen var intryck fast den inte var det när vi alla gick ut i köket. Är det någon ande på besök? Jag tror skarpt på sånt, även om man inte ska bli rädd så blir jag de. Av den reaktion så började jag fråga vem det var som är här men tyvärr så slutade allt. Om det är någon ande här, vem är det isf? vad vill den? Visa att den är här bara eller komma med nåt budskap?

I tisdags var jag och älsklingen iväg hem till hans far för att fira Jeppes 20-års dag, de är läskigt va tiden går fort och alla blir stora. De var iaf trevligt :)

I torsdags var jag och Jessie på AIK - HIF, självklarty så vann gnaget. Trots att de spöregna under hela matchen så var de förbannat kul. Stackars Mellis som jobbade på matchen, gick runt där med stora "brickan" med all öl och sålde i regnet. Hon som har problem med ryggen får ju så ont efter hon jobbat, men jag är så stolt över henne!

Just de, pappa och hans kärring ska flytta.... känns jätte konstigt även om jag inte bor hemma längre och har inte gjort de på flera år. Jag är uppvuxen i den lägenheten, alla minnen, känns som att de kommer att försvinna. Mamma, Tom och Mellis var iaf hem till pappa igår för att hämta en massa saker från när vi var små så att de inte försvinner. Mamma ringde mig för en stund sen och spelade upp ett kassettband... herregud va nördig jag va som liten. När jag var liten så fick jag en "bärbar" kassettbandspelare med mick och den använde jag flitigt. Hade helt glömt bort den så när mamma spelade upp lite grann som jag hade spelat in så gick de inte att hålla sig för skratt. Åhh nåt som jag hade spelat in var Melanies skratt när hon inte var så gammal, hon kan väl ha varit max straxt över 1år. Hennes skratt var så underbart. Melanie och jag har alltid haft ett speciellt band från de att hon föddes och de kommer vi alltid att ha. Min älskade ängel.

Grattis mamma på morsdag! Jag älskar dig massor!

Varför ska de alltid vara så här? Så fort nånting börjar gå bra så kommer de mera skit tillbaka. Visst nu kanske en grej är mitt egna fel men ändå. Har hamnat efter med 1 prov som jag ska göra imorron, måste plugga tilld e som en galning. Fick reda på att vi inte bara hade ett prov imorron utan TVÅ, wtf?! De betyder att jag måste plugga in 10 böcker tills imorron, hur fan ska detta gå? Jag får väl helt enkelt plugga så mycke de går och skulle jag inte klara båda så får jag väl helt enkelt göra om de. Jag är ingen maskin som kan lära mig hur mycke som helst på kort tid.

Nya datorn har pajjat också för 1-2 veckor sen, idag kom teknikern och hämta den, för 1 timme sen ringde han och berätta att det är hdd (hårddisken) som har krashat..... alla bilder, viktiga filer rubbet är borta. Han skulle kolla om det går att föra över grejerna till den nya hdden men om det inte går så måste han göra på nåt komplicerat sätt och då kostar de 700kr/timmen, Va fan vi är inte rika! Och hur fan kan hårddisken krasha när datorn bara är 3 månader gammal? De fanns virusskydd och brandvägg på den så det är inget sånt som kan ha gjort de....

Har åkt ner i nån depp grej igen nu när sommarn börjar närma sig också. Vill mer än gärna gå ner i vikt, vill inget annat just nu, men var fan är motivationen? det går inte att förklara hur jag menar för att nån ska fatta, den enda som verkligen fattar är Josse för hon känner likadant.

De gick inge bra med plattsättningen i verkstan förra veckan heller, inget gick som jag ville. Känner mig helt värdelös på allt, ful och vidrig.

När fan ska allt vända? När ska nästa skit grej komma?

S U C K
Grattis underbara farmor på födelsedagen!

Idag skulle min älskade farmor ha fyllt 86 år. Kändes konstigt att inte ringa och gratulera henne. Men för att göra de så åkte jag och älsklingen till minneslunden i hby strand och tände ljus. Väl där mötte vi upp mellis, pappa och hans tjej. Var kul att träffa både pappa och mellis, det är tyvärr inte så ofta jag gör de. Såklart så började jag gråta när vi var där. Jag saknar ju farmor så förbannat mycke.

Från det ena till det andra så sitter älsklinge och Jessie å pluggar, både Jessie och Mellis har nationelltprov i matte imorron. Men jag vet att båda kommer klara de galant. Ni är så duktiga mina änglar!

Nu börjar bli lite för trött för att skriva mer, känner att orden börjar blanda ihop sig. Måste ju upp tidigt imorron oxå för att gå till verkstan.

Natti Natti!

Har inte hänt så himla värst mycke den senaste tiden. I lördags förra veckan var jag med Mona och hennes son hela dagen och kvällen. Det blev lite fotbollsspelande, film, middag och en massa snack om allt möjligt. Hela den här veckan som varit så har jag varit hemma från plugget pga nån slags pollenförkylning. Hade feber till och från under flera dagar så värktabletterna hjälpte inte direkt. Snorig som satan, hostig och världens huvudvärk. Om de är nåt jag hatar så är det att vara sjuk, framförallt nu när jag pluggar till nåt som jag vet att jag verkligen vill jobba med. Innan den här veckan så har jag varit borta 2 dagar allt som allt sen jag började plugga och de är skit bra. I vilket fall som helst så känner jag mig 95% frisk nu så det blir skolan imorron, tack o lov så har vi verkstan som jag har längtat till.

På tisdag så skulle farmor ha fyllt 86år så jag har planer på att åka till minneslunden och tända ljus. Eftersom att jag inte har något att åka på så hoppas jag att älsklingen får ta hem jobb-bilen. Känenr att jag vill verkligen dit men samtidigt så tar de emot så enormt mycke eftersom att det är pain in the ass jobbigt känslomässigt, men å andra sidan så kanske de behövs för att kunna må bättre.

Ser nu att klockan börjar bli lite mycke så de är dags att göra sig iordning för sängen. Natti natti folks!

Förlåt att jag är så dålig på att höra av mig, Jag vill inte att du ska tro att det är nåt fel på dig eller att jag inte vill prata med dig. för så är det absolut inte. Jag är bara extremt dålig på att höra av mig till alla.
Jag saknar dig otroligt mycke, vi träffas knappt och pratar nästan aldrig heller. Jag behöver dig lika mycke som du behöver mig. Saknar när du är här och myser med mig framför en film och du får dina ryck och ska börja busa, eller när du får dina kramattacker. Det är ju du och jag mot världen, remember?
Du och jag har ett band som ingen någonsin kommer att kunna bryta, de vet du.

Jag älskar dig mer än vad man kan förklara i ord min älskade syster Melanie!