Har precis kollat klart på matchen mellan AIK - Bajen.... matchen slutade 2-2. Hur i helvete tänker folk?!
Hur är man funtad i huvet när man kastar in stora fyrverkerier mot gnagets målvakt, inte bara en gång utan 2! Och sen  dessutom skjuter in mot snutarna. Jag säger inte att gnagets supportrar är perfekta och  aldrig gör fel men bajens supportrar har gång på gång visat att dom är mycke värre.... dom vinner med hästlängder.

SKANDAL  Bajen!

http://www.aftonbladet.se/sportbladet/article3179061.ab
Min minsta älskade lillasyster Melanie var på URF (Uppsala Reggae Festival) med sina kompisar förra veckan, så jag var tvungen att kolla in alla bilder som hon och hennes kompisar hade tagit. Gick in på Mandys blogg och se bilderna som hon hade lagt upp. Kollade igenom dom och bläddrade sen uppåt i bloggen igen och såg att jag hade missat att hon lagt upp en video. nyfiken som jag är så var jag tvungen att kolla.
Vart chockad när jag hörde tjejrösten som började prata. Började självfallet gråta när jag kollade.
Jag kunde aldrig gissa att det var min älskade lillasyster som stog där på scenen och prata inför en massa människor trots sin scenskräck bara för att hedra sin bästakompis storebror som nyligen gick bort i cancer.

Kände mig riktigt stolt över lillsyrran min!



Vila i Frid Aleksander Bjur

Linslusen Lina har haft sin kära nedräkning i två veckors tid nu, idag tog den slut.
Grattis igen min linslus på 20-års dagen :D

När jag mötte upp henne imorse så såg jag henne på avstånd, men med de leendet hon hade så lös hon upp över hela solna :P så sööt.

Och för din skull Lina så kommer en liten sång bara till dig på din speciella dag:


Ja må hon leva,
ja må hon leva.
ja må hon leva uti hundrade år!
Ja visst ska hon leva,
ja visst ska hon leva,
ja visst ska hon leva uti hundrade år

Och när du har levat,
och när du har levat,
och när du har levat uti hundrade år,
ja då ska du skjutas,
ja då ska du skjutas,
ja då ska du skjutas på en skottkärra fram

Ett fyrfaldigt levande för Linslusen hon leve;
HURRA HURRA HURRA HURRAAAAA


 

Vet inte hur ofta folk brukar gå på bio men jag och älsklingen har varit på bio 3 gånger sen i början på Juni, vilket jag tycker är mycke :P
  
       The Happening                     Hancock                   The Dark Knight
          

Den bästa av dom var helt klart Batman The Dark Knight. Christian "Batman" Bale spelade grymt bra i filmen, men den som jag faktiskt vart väldigt förvånad över var Heath "The Joker" Ledger. Han Spelade så grymt bra. Filmen hade bra effekter och handlingen var bra dessutom.

Efter att jag hade sett trailer på filmen Hancock så trodde jag inte att den skulle vara mer än "ok" men så fel jag hade, den var bättre än vad jag hade förväntat mig.

Vet inte riktigt vad jag ska säga om The Happening.... den var väl "ok" men inte mer än så. Trodde faktiskt att den skulle vara skit bra. Skådespeleriet i filmen var inte direkt världens bästa. Ska inte bara klaga på den, visst hoppade man till några gånger när folk dog på skumma sätt men mer än så var de inte.

En film som jag verkligen ser fram emot är Harry Potter And The Half-Blood Prince. Tror att den kommer vara skit bra den med med tanke på att jag älskar dom tidigare filmerna.