Känner att jag mår bättre idag. Inte lika hängig i kroppen tack o lov. De värsta just nu är att det känns som om nånting trycker mot bröstkorgen. Ja just de, skulle snyta mig(för 8794732975345 gången idag)imorse och märkte att min näspiercing var borta :( antagligen så har jag snytit mig så hårt att piercingen "flög ur", så antingen så får jag sätta i ringen igen eller använda den enorma "pluppen" som har en sån lång pigg att den skaver inne i näsan... de får bli ringen.... Åhhhh va de ska klia i näsan hela jävla tiden då, blir galen, kommer sluta med att jag ser ut som Rudolph med den röda mulen :(


Nu mår jag ännu bättre när låten Remember Yesterday med Hammerfall dunkar på i högtalarna.

Får se hur de blir imorron med att åka till Västerås, om älsklingen åker på kryssningen då åker jag nog upp dit, ska nog försöka få med mig lillsyrran Mellis också, då slipper jag åka själv, plus att då får älskade Tovisen träffa oss båda.[EDIT]Nu är de klart, jag och Mellis åker upp till Västerås imorron :D [EDIT]På tal om Tovisen så pratade jag med henne igår via msn med mick. Hon är juh för söt, hon sa att hon ville komma ner hit till sthlm men brorsan sa till henne att de inte gick, då frågade hon mig om jag kunde komma upp idag, så jag förklarade för henne att faster Anki kanske kommer på lördag (imorgon)om jag känner mig bättre.
Hahaha hon är ännu sötare när hon frågar vad man ska göra, som igår t.ex;


Tovisen: Vad ska du göra sen då?
Jag: Jag ska nog kolla på tv och vila lite, vad ska du göra då Tovisen?
Tovisen: Spela memory med pappa, pappa får också spela med mitt spel.
Anki: Va roligt :D
Tovisen: Jaa, vad ska du göra efter det då?
Anki: Efter de så ska jag äta middag.
Tovisen: Mm, efter de då?
Anki: haha, efter jag har kollat på tv så ska jag nog sova.
Tovisen: jaha.... hejdå!


Fan jag skulle ha spelat in när vi pratade med varandra. Aja man kan knappast backa tiden.


Åh nu vart de bra musik här, Evergrey - I´m sorry, den är så grymt skön.


Får se om jag orkar dra fram dammsugaren... börjar bli lite skitigt, iofs så vore de kanske bra att dammsuga nu eftersom att jag redan är förkyld och snorig, blir nog bara värre om dammtussarna bjuder in polare och har partaj.



Nu blir de rökpaus

Tjingeling Anki planki
Uscha, mår inte alls bra idag, känner mig som en ful säck potatis. Hade så jäkla ont i halsen när jag vaknade imorse. Trodde att jag skulle må bättre under dagen, men neeeej de vart juh bara värre, ont i hela kroppen nu, från tårna upp till huvet. Gaaaah kollade mig precis i spegeln, är helt likblek i ansiktet (ja mer än vanligt mellis å Jessie). En liten tröst var iaf när älsklingen kom hem och hade köpt mörk choklad till mig som han vet att jag älskar (puss på dig baby!)

På tal om absolut ingenting, Sverige spelar mot Brasilien i fotboll nu, de står 0-0, kan alltid hoppas på att Sverige tar hem segern.
Oh oh oh, längtar tills på söndag när A.I.K spelar premiär match mot Kalmar FF, Ska bli så jävla kul. Det här året måste gnaget ta hem guldet.

Får se om jag kanske åker upp till Västerås på lördag över dagen för att hälsa på brorsan, hans tjej och min underbara brorsdotter Tova. Känns som om det var en evighet sen jag träffade dom.... iofs så var det de, har juh inte träffat dom sen i julas.

Nä känner att jag inte har någon ork att skriva nåt mer nu så nu skiter jag i de här.

Puss & Kram Anki planki