Är medlem på 5 sånna där "gratissidor" dvs gratismakeup, gratisklader, gratistvspel, gratisbio och nu idag vart jag medlem på gratisgenerationen. Den som verkar bäst hittills är den jag vart medlem på idag, just pga att det verkar lättare att kunna få saker där igenom än på dom andra sidorna. Men som vanligt så gäller det att värva medlemar vilket är snudd på omöjligt när man som jag bara har typ 4 läsare HAHA. Men man kan alltid hoppas på att fler blir värvade genom min lilla länk. Hoppas att det funkar.

Håller på att tvättar nu också, ska gå ner till tvättis igen om 20 minuter. Just de, höll på att lägga in kläderna i tvättmaskinerna i tvättstugan när en kvinna runt 50 kom in, jag stog böjd så jag syndes inte. så när hon gick till ena bänken som var på "min sida" av tvättstugan så fick hon syn på mig. Vilket hopp hon gjorde. Trodde nästan att hon skulle få en hjärtattack stackarn. Bad henne om ursäkt för att jag skrämde henne, de var dock inte med flit.

Nä nu ska jag snabbt bläddra igenom nyinköpa "Hänt Bild" tidningen innan jag går ner till tvättstugan igen. Jag var tvungen att köpa den när jag såg att Angelina Jolie var med på framsidan :D
Åh jag blir så nervös, fick precis reda på att jag ska på en jobbintervju på tisdag morgon. Varför blir man alltid så nevös?
Jag blir alltid nervös innan själva intervjuen men sen när jag väl är där så är jag cool lugn, skumt. Jahopp då är det bara till att försöka förbereda sig inför tisdagen då. Nnu kanske saker och ting äntligen börjar bli bättre?
Hahaha kan fortfarande inte sluta skratta. Dra fram till 04:26.


Den här veckan har de inte hänt så himla mycke. Är skit trött och vill helst ligga hemma och sova. Snackade med Sandrutt igår om våra planer inför lördag. Jag trodde redan att de var bestämt men de var de inte tydligen, i vilket fall som helst så är det fixat nu. Grillning, öl och guitar hero står på schemat då. Ska bli kul att åka ut dit och se deras hus som dom bor i. Vi lär ju bli ett gäng, först var de nämligen tänkt att de bara skulle vara jag, Jimmy, Mickey, Sandra och Jocke men som de lät på Sandra igår så skulle de nog komma flera så då lär de bli röj haha.

På fredag ska vi på nån spelning med några polare. Ölen kommer kosta 20 spänn :O  wohoo, men de blir inte till att dricka särskilt mycke då eftersom att jag inte vill vara bakis på lördag när vi ska hem till Sandrutt.

Ska bli så jäkla kul på lördag. Känns som det var hundra år sen vi festade ihop (vilket de var nästan).

Nu blir de rökpaus.
I fredags var vi ute. De var jag, älsklingen, Josse, Jennie och jimi, sen träffade på några polare till Josse inne på Medusa och på bowlingen. Josefin kom hit innan vi drog in till bowlingen, så vi satt här och drack öl innan. Efter bowlingen drog vi in till Medusa i Gamla Stan. Var rätt kul faktiskt. Jag och älsklingen kom väl hem runt vart över 2 typ och devar sängen på en gång för oss båda. Dagen efter vaknade jag vid halv 9 och var enooormt bakis, uscha! Så de vart bara till att ta de lugnt resten av helgen. Slänger in lite bilder från fredagen.

Idag var jag i Solna centrum med Lina och Jessica för att köpa lite grejer. De tog hela 4 timmar att hitta allt som jag skulle ha. En ny kaffebryggare, långkallingar till älsklingen, öl till ikväll innan vi drar ut, cigg, present till Josefin och sen lite annat skit som vi behövde hem. Första skoaffären vi gick in i var Din Sko och hittade skorna direkt, dom var gjorda för  mig. Vi kollade i alla skobutiker men hittade inga andra skor som jag fastnade för. Tack o lov för de. Dom är så himla snygga. är grymt nöjd med dom.
Josefin ringde nyss också, hon är på väg hit. Sen vid 7 kommer Jimi och Jennie. Vi ska sitta här en stund innan vi drar till bowlingen. 

Visst är dom snygga?
Imorron ska jag iväg med Lina och Jessica för att försöka hitta ett par hyffsat billiga stövlar som man kan ha till vardags men ändå tillräckligt fina för att ha om man ska gå ut. Har kollat en massa förut men inte hittat några jag fastnat för. Hittar jag inga i s-centrum så får jag nog åka in till stan och kolla på skopunkten, har hört att dom ska ha stort utbud nu och riktigt snygga stövlar. Så det är bara hålla tummarna att jag hittar några som inte är så dyra.
Nu ropar kuddarna efter mig så sängen nästa. Natti natti alla!
Vi köpte en ny kaffebryggare för 2-3 månader sen som vi trodde skulle vara hyffsat bra för att vara så billig, men usch så fel vi hade. Idag dog den helt, totalt värdelös. Så imorron måste jag försöka hitta en ny som inte är allt för dyr. Iofs då får älsklingen den i present :P Han klarar sig ju inte utan sitt kaffe.
Men varning till alla er som hade planer på att köpa den här kaffebryggaren, den är värdelös och de är inte bara vi som råkat ut för denna skitbryggare som pajjat efter så kort tid. Tvi!
Stort grattis till min underbara älskling på 26-årsdagen. Tänkt att åren gått så fort. Känns som att de inte var så länge sen vi var 14-16 men nu har de gått 10 år snart. Älskar dig baby!

Jag vet att den är gammal men de skiter jag i. Låten är helt underbar, har gillat den sen den kom ut och kommer aldrig tröttna på den. De bästa med låten är nog introt.


Jag älskar att baka och gör det tyvärr inte så ofta som jag skulle vilja. Idag höll jag på att kolla runt lite i olika bloggar och hittade en helt underbar blogg som handlar om bakning. Maria som har bloggen har en massa bra recept och tips. Så ni som gillar bakning gå in på hennes blogg och läs, ni kommer inte bli besvikna.

Man brukar säga att de finns ett speciellt band mellan föräldrar och deras barn, jag tycker att de finns det när det gäller ens katter också. Våra katter är så otroligt keliga och mysiga. Älsklingen tog en bild nyss på mig och Svea när vi sitter i soffan och myser framför tv´n. Det är iofs inte bara Svea som får sånna ryck, Tuffis är nog värre. När man sitter här framför datorn så kan hon hoppa upp bredvid mig och bara blänga på mig, och när hon inte får den uppmärksamheten som hon vill ha när hon sitter bredvid så tar hon tag imig med sin tass, haha så söt.

Slänger upp bilden som älsklingen tog nyss.
Vaknade hyffsat tidigt imorse men var sjukt seg så det tog sin lilla tid att gå upp. Tänkte inte så mycke på vad det var för väder ute men sen när jag sprang ner för alla trapporna så skickade Lina sms om att jag inte skulle glömma paraplyet för att de regnade ute. Men jag hade ingen lust att springa gå upp igen för att hämta de, plus att jag trodde inte att de regnade så mycke... där hade jag fel. Fy satan va de öste ner. När vi kom fram så rann de vatten från mig, ungefär som att man precis kommit ut ur duschen. Mina fötter är jätte blöta fortfarande så när jag kommer hem lär dom se ut som russin, haha. Hoppas på att de inte regnar lika mycke när vi går hem *håller tummarna*.
Det känns som om jag inte gör annat än att gnälla över saker i min blogg. Men skitsamma nu tänker jag gnälla iaf. Har haft en sån där jobbig mensdag idag, sådär små ont hela dan i ryggen och magen. För en liten stund sen kände jag att jag började få huvudvärk också. Får väl ta en värktablett när jag kommer hem om det inte går över eller om det blir värre.
Trött som en jag-vet-inte-vad idag. Vaknade runt 03:30 imorse av världens mensvärk, uscha. Gick iaf upp ur sängen, ut i köket och tog en ipren (som tyvärr tog nästan 1 timme innan den hjälpte den här gången). Samtidigt som jag var i köket så såg jag att älsklingen hade glömt att förbereda kaffe till morgonen och där med inte ställt någon timer på bryggaren. Eftersom att jag var tvungen att försöka tänka på annat än mag och rygg smärtan så förberedde jag kaffet och ställde timern. Runt 04:30 - 04:45 imorse somnade jag äntligen, men med min vanliga otur så ringde väckarklockan på mobil 1½ timme senare (alltså kl.6:00) låg och drog mig till halv 7 när nästa larm gick igång, sen var det bara att kliva upp och käka frukost och fixa iordning sig. Känner fortfarande av lite mensvärk i magen och ryggen men de kan jag leva med.

Lina... söta lina, jag förstår vad du går igenom och jag vet hur det är. Som jag skrev till dig i din blogg så finns jag här för dig. Tycker inte om när du mår dåligt, oavsett vad det handlar om, det gäller alla mina nära vänner och familj.

Idag fyller älskade svägerskan 24år. Grattis josse! fan va tiden går fort, känns som om de inte var så länge sen vi var 14 och fjompiga haha. Tur att man har mognat till sig en del sen dess.

Ja må hon leva,
ja må hon leva.
ja må hon leva uti hundrade år!
Ja visst ska hon leva,
ja visst ska hon leva,
ja visst ska hon leva uti hundrade år

Och när du har levat,
och när du har levat,
och när du har levat uti hundrade år,
ja då ska du skjutas,
ja då ska du skjutas,
ja då ska du skjutas på en skottkärra fram...

Ett fyrfaldigt levande för Josefin hon leve
HURRA HURRA HURRA HURRAAAAA
Igår var jag och älsklingen iväg till ikea. Älsklingens pappa körde oss eftersom att vi ändå skulle hem till honom efter. Vi köpte ett vinställ, en byrå och en ny badrumshylla. Vi köpte också ett klaffbord (till kök) och en hylla till Älsklingens mamma. Så när vi var och lämnade de igårkväll till henne (för att vi skulle ändå lämna Jessie där) så vart hon helt paff. Var så kul att se hennes min, hon vart så glad och chockad. Så idag ska jag och älsklingen dit och sätta upp allt.

Älsklingen hjälpte även sin pappa att installera nya tvättmaskinen, de funkade klockrent. innan vi åkte hem så åkte vi förbi papi en snabbis för vi skulle lämna tillbaka lite fiskegrejer som älsklingen lånade av honom när han skulle till norge i somras med sina polare. Var jätte kul att se pappa, hade inte sett honom på ett bra tag. Jag blir alltid så pappig när jag träffar honom. Kommer nog aldrig växa ifrån de.

Vad har hänt mer då? Jo linslusen som är så söt var följde med mig hem (haha tolka de inte fel nu) i torsdags. Hon fick låna en hel bunt med filmer :) Innan vi gick hem till mig var vi förbi en skivaffär där dom hade sjukt mycke lpskivor. Dom sålde mest begagnade saker, men hade även en massa nytt. Linslusen köpte två cd´s och en lp-skiva (hon har faktiskt en LP-spelare). Sen gick vi till videobutiken för poopie skulle lämna tillbaka nån film som hon och nånpolare till henne hade hyrt. Dom har ett café där inne också så vi satte oss där och käkade lunch.

Den här veckan vet jag inte vad som händer, får se. idag fyller Sandrutt år som sagt och imorron firar jag och älsklingen 8 år förlovade men vi lär nog inte fira de eftersom att vi firar 10 år tillsammans nästa månad. På onsdag fyller min älskade lillasyster Millan år, hela 19 år. usch va tiden går fort. När vart hon så stor? I vilket fall som helst så ska jag skicka ett kort med nån liten slant till henne eftersom att hon bor i västerås. Ska självklart ringa och gratta henne med. hmm får nog ringa morsan först och fråga vad hon har för adress haha.

Stort grattis på födelsedagen min babe Sandra! Hon fyller hela 23 år idag. Haha fråga mig inte varför men hon har alltid haft sån åldersnojja så när jag ringde henne imorse så sa hon att det inte känns så märkligt att fylla år. HAHA så när jag påpeka för henne att hon är visst börjar känna sig gammal så sa hon att hon försöker inbilla sig att hon inte alls känner så :P Haha du är för skön Sandrutt.

Från de ena till de andra så vart vi lite sena idag jag och linslusen för att jag var tvungen att gå ner till affären och köpa mat till kissarna kl 8 imorse (jag brukar gå hemifrån 8) så vi vart bara 30 minuter sena. Men de var lugnt för internet funkade inte iaf så vi fick kolla på film. Det var nån dokumentärfilm med joe Labero. Efter vi sett filmen (eller ja under filmen) så kom jag fram till att jag bara blir frustrerad när jag kollar på sånt för jag fattar aldrig hur fan magiker gör. Jag vet ju att allt bara är illusioner men ändå.

Lina sa en rolig grej nyss så jag tänkte skriva ner de här.
Vi kom precis in från rökpausen när Lina sprang iväg och skulle prata med en person. Jag gick in till datorerna och Lina ropar "Kan du röra på min mus" men slutade den meningen med "Du vet vad jag menar"  Hahaha.
Fy fan va jag är trött idag känns som om jag kommer somna hela tiden, kanske till o med ståendes?. Har ont i armarna och benen. Hjälpte älsklingens faster att flytta igår från halv tio på morgonen till runt 10 på kvällen. Jag och mickey höll på som galningar med alla kartonger och möbler. vi lämnade kvar dom tyngsta möblerna fram till senare på kvällen då resten av flytthjälpen skulle komma. Flytten gick iaf bra. Vi kom hem runt 23 igår, skit trötta så vi gick och la oss nästan på en gång.

Vaknade runt 02:08 av att josefin ringde, hon var lite skraj för hon hade själv vaknat av att det lät som om ett fönster krossades, så hon var nojjig att nån tänkte kanske bryta sig in i hennes lägenhet. Jag hoppas att jag lyckades lugna ner henne lite iaf, jag var så helt lost i huvet när hon ringde.

Sen imorse kommer jag inte ens ihåg att jag stängt av mobillarmet, så jag somnade självklart om och vaknade 07:50 av att linslusen skickade meddelande till mig, var en aning stressade eftersom att jag kulle möta henne kl 8.

Haha just de, Lina skulle låna lite filmer av mig i tisdags men tror ni inte att jag glömmer lägga in ena filmen i fodralet (filmen låg i dvd´n) så i tisdags eftermiddag så fick jag mess från henne att filmen saknades i fodralet :P. Men de är löst, hon fick skivan idag istället.