De finns verkligen inga ord som kan beskriva hur otroligt ont det gör i mitt hjärta just nu. Änglarna bestämde sig för att farmor skulle vidare upp till himlen, upp till farfar och farbror. Klockan 6 imorse somnade hon in med handen på hjärtat. Min älskade farmor var 85år, hon skulle fylla 86 den 12:e Maj.
För jobbigt att skriva mer......

Jag saknar och älskar dig fruktansvärt mycke farmor!

Maj Johansson 1923-05-12    2009-01-31


 

Vart är världen på väg? Läste precis en artikel på Aftonbladet om en tjej som valdes bort av sina klasskamrater inför den nya klassen. Tjejen och hennes klasskamrater skulle börja i en ny klass efter vårterminen och barnen skulle välja 2 st som dom ville hamna i samma klass med och sen skulle dom välja 2st som dom inte ville gå med. Hallå vad är det som händer?! Det är väl en sak att få skriva upp 2st som man vill gå med, men att säga åt barnen att dom ska skriva upp 2st dom INTE vill gå med de är ju sjukt. Så gör man inte. När jag skulle börja 7:an så fick vi också skriva på en lapp vilka 2 man helst skulle vilja hamna i samma klass som men aldrig vilka man inte vill gå med.

För er som inte läst artikeln än gå in här och läs: http://www.aftonbladet.se/nyheter/article4296351.ab
Vad tycker ni andra om det här?

Fick ett litet ryck idag och ville överraska älsklingen med en liten middag med efterrätt. På menyn står det köttgryta med chokladpudding till efterrätt. Tyvärr så tänkte jag inte på att de tar över 1 timme att göra grytan så den har inte hunnit blivit klar än och älsklingen är hemma nu. Han vart iaf glad och överraskad att jag höll på med maten när han kom hem. Känns skönt att kunna göra nånting för honom, min hårt arbetande underbara man. Förberedde kaffet också så att det bara är att trycka på den när vi käkat klart.

Smakade på grytan för en liten stund sen och den kommer bli så grymt god när den är klar. Detta kommer att vara i grytan när den är klar:

• Grytbitar
• Köttbuljong
• Lök
• Champinjoner
• Matlagningsgrädde
• Morötter
• Svartvinbärsgelé
• Rödvin

Sen kommer de självklart att vara krydda och vatten i.

Nu måste jag återgå till matlagningen.

Nu är det bara 5 dagar kvar tills utbildningen startar. Har aldrig varit så taggad inför att plugga som jag är nu. Äntligen ska jag utbilda mig till nåt som jag vill bli. Plattsättare here I come!

För övrigt så fyller jag 25 om 12 dagar. De är läskigt va åren går fort, nästan för fort. Nåt som stör mig är att jag ofta får höra att jag ser ut att vara 17-18. På vissa ställen frågar dom till och med om leg när jag ska köpa cigg, vafan de har jag fått köpa i 7 år nu. Det är en sak när dom frågar på systemet efter leg för de kan jag förstå men för att be om leg när jag ska köpa cigg de är inte okej. Äh jag får ta det med en klackspark.

Just de, pappa ringde häromdan och berätta att farmor ligger på sjukan IGEN. Hon hade tydligen snubblat på en sladd och ramlat.... hon bröt vänstra lårbenet, stackarn. Ska ringa henne när hon kommer hem sjukan.

Den här låten är så sjukt bra även om den är hyffsat gammal. Lite små deppig om man lyssnar på texten men som sagt den är grymt skön.


Usch och blä va jag inte mår bra. Öm i halsen, hostig och förbannat snorig. De rinner i stort sett hela tiden från näsan och när det väl inte gör det så kittlas det hela tiden och sen kommer nysningarna. Jag vill inte vara sjuk! Förhoppningsvist så försvinner det tills på måndag när min efterlängtade utbildning börjar. Tyvärr så vet jag att det här är bara första steget av förkylningen, den brukar bli värre än så här, men "peppar peppar ta i trä" så blir det inte värre. Känner att kroppen inte orkar nånting heller, de är jobbigt att bara ta sig ut i köket. Vaknade vid 4 imorse av att de rann snor ur näsan. Hur fan lyckas jag med de? okej att de kan rinna ur näsan när man är förkykd men att vakna mitt i natten av de, de är ju bara sjukt.

Sen blir det inte bättre av att mensen kom imorse heller. Jag och min förbannade mensvärk som jag alltid får. När jag började få ont i magen och ryggen imorse så var det bara att ta en ipren och sen krypa ner i sängen under täcket med alla kläder på. Vaknade upp 1 timme senare med fortfarande lite värk, nu har den gått över iaf.
I lördags var jag och älsklingen på bio och såg filmen Yes man. Den var grymt rolig. Jag trodde att den skulle påminna om Liar Liar men det gjorde den faktiskt inte. Vi var dom två som skrattade mest av alla på bion. Folk verkar ha väldigt tråkig humor. De var en händelse i filmen som gjorde att jag vi båda fick en skrattattack av medans resten av "publiken" satt nästan knäpptysta. Börjar undra om det bara är vi som har sån sjuk humor.

För er som inte vet vad det är för film så slänger jag in trailern.

Igår kom  älsklingen och hämtade mig med jobbilen för vi bestämde att vi skulle käka lunch ihop, vilket vi aldrig gör annars. De var så mysigt att äta lunch ihop, kändes som en dejt nästan. Jag valde lasagne och älsklingen tog kycklingspett med bulgur. Var super smarrigt. Efter vi käkat lunch så gick vi in på stadium och team sportia för att älsklingen skulle köpa hockeyklubba, handskar och skridskorskydd. När de var klart så skjutsade älsklingen hem mig och han återvände till jobbet.

Klockan 18:00 ikväll ska vi på bio och se den nya filmen Yes Man med Jim Carrey, har hört att den ska vara bra. Jag ska ju egentligen inte käka gott men de hör ju till när man går på bio, fast istället för en massa godis och läsk så blir de bara en liten godispåse och en liten läsk. De kommer räcka gott och väl.

Den 7:e februari blir det bowling med nästan hela familjen. Ska bli grymt roligt! Jag är totalt värdelös på att bowla om jag inte har druckit lite... de låter konstigt men så är fallet. Sist jag bowlade var i slutet på Oktober och då kom jag på delad andra plats med josse... och då hade vi druckit några öl. Anledningen till att vi ska bowla är för att "fira" min 25-årsdag (jag fyller iofs år på måndagen men då är det inte cosmicbowling). Känns så konstigt att skriva/säga att man fyller 25, de låter så vuxet på nåt sätt. Mailade mamma nyss och frågade henne om hon, mellis och styvpappa Tom ville följa med och de ville hon, mamma skulle bara kolla med Tom först och sen kolla upp ifall mellis kusin Marc kommer upp till sthlm då.
Jag frågade pappa också om han ville följa med och de ville han, jag skulle bara påminna honom några dagar innan så att han inte glömmer bort. Om alla som vi kollat med följer med så blir vi 12 pers så då får de bli 3 banor. Att ha nästan hela min underbara familj samlad och göra nånting kul ihop var hundra år sen så det ska bli sjukt roligt.

Nyanställd



Du lyssnar på Stevie Wonder
(Det är din första dag på jobbet och du tycker allt är underbart....)


Efter 3 månader.....



Du lyssnar på House
(Du är så upptagen, så du vet varken ut eller in...)


Efter 6 månader.....



Du lyssnar på Heavy Metal
(Din arbetsdag börjar 08:00 och slutar 20:00...)


Efter 9 månader.....



Du lyssnar på Hip Hop
(Du har på grund av stress lagt på dig, och är förstoppad...)


Efter 1 år.....



Du lyssnar på GANGSTER RAP
(Du har glömt vad en bra dag är och lever endast på koffein...)


Äntligen efter 2 år!



Du lyssnar på techno, och har flippat urfullständigt!

Slänger upp ett klipp på fredag hela veckan när dom hade imitationstävling. klipper är visserligen 7 minuter långt men de roliga börjar runt 4:50 när Peter Settman ska imitera vitvaror. Klippet är iofs från oktober men ändå.

Titta och skratta


 

Kläderna som vi beställde från Halens kom för inte så länge sen, provade 2 utav dom, dom satt väl sådär. Har druckit min slimquick nu i 9 dagar, den var inte speciellt god måste jag säga. Den skulle ha smak av jordgubb, hallon och björnbär men av någon konstig anledning så smakar den körsbär (som jag inte gillar). Jag har lärt mig att dricka den nu så de är bra.

Nya datorn funkar perfekt förövrigt, den låter ingenting och är skit snabb.

Tror att det var i torsdags som jag pratade med Melanie i telen och stackarn hade glömt sitt matkort hemma så hon hade ingen lunch att äta. Sa till henne att komma hit och käka lunch med mig vilket hon gjorde. Vi käkade köttfärspaj *mums*.

Förövrigt så börjarj jag undra vad det är för fel på mig.... När jag ska upp tidigt så kommer jag knappt ur sängen medans dagar som idag när jag börjar sent och kan sova ut så har jag jätte lätt för att gå upp vid halv 7. Varför? hmm jag är konstig som sagt.

På tal om ingenting så fyller jag 25 om 19 dagar.... känns sisådär. Jag vet att de låter larvigt men jag börjar få någon sorts nojja över åldern. Just nu är jag ju närmre 20 men när jag fyllt 25 så är jag närmare 30. Anledningen till att jag blir så nojjig är för att jag vet att åren går så himla snabbt. Äh får försöka släppa de.

Just de, har gått och väntat på besked om jag kom in på plattsättarutbildningen eller inte och igår fick jag reda på att jag kom in så om 12 dagar börjar den. Känns underbart!

Vart på sånt bra humör för en stund sen när jag kollade på Gymgrossistens sida och kollade hur långt de har gått med min order, och som de ser ut nu så kommer paketet förmodligen imorron med min Slimquick.  Känns så otroligt skönt att de går så fort att få hem paketet.
Vart på ännu bättre humör när älsklingen skickade meddelande om att datorn som vi beställt har kommit idag så den ska vi hämta ut när han har slutat jobba. De kommer så himla lägligt med tanke på att den datorn vi har nu är på väg att kollapsa helt. Den är skit seg och låter nästan värre än dammsugaren, uscha.

Älskade lillasystern Melanie kommer hit idag och ska sova här också så den här dagen är helt klart lyckad. Ska bli kul att Mellis kommer hit, har trots allt inte sett henne sen den 28:e december 2008.

Slänger in en video på en helt underbar låt som verkligen gör en glad.

De här året ska bli mycke bättre än de förra. Jag har klagat över min vikt länge nu men har aldrig tagit tag i de. Har väl inte varit så jätte motiverad. Nu ska de iaf bli ändring på de. Älsklingen beställde sitt proteinpulver idag som han brukar göra så vi passade på att beställa Slimquick som är en fettförbrännande produkt. Man kan även använda de som måltidsersättare. Ska börja gå ut på promenader och träna hemma också.
De verkar som om många i min omgivning är lika inställda som jag på att gå ner i vikt. Syrrorna och brorsan ska också kämpa för att gå ner i vikt. Känns bra att de inte bara är jag som är inställd på de för då blir det lättare.

Just de, jag fick ju presentkort på H&M på 200kr i julklapp så jag köpte en fin sommarskjorta med korta ärmar i mindre storlek bara för att jag sk ha nåt att sträva efter. För en liten stund sen så beställde vi även lite saker ifrån Halens, det blev en snygg tunika (gul), en tröja/pullover (svart), en svart topp, en tröja till älsklingen (svart) och en stereo till köket.

       

Vad tycks om kläderna jag beställt? Själv älskar jag dom redan fast jag bara sett dom på bild.