Pappa ringde mig nyss för att tala om hur det är med farmor. Igår hade de inte varit någe bra alls men idag hade de varit bättre.... Försökte hålla mig från att gråta men de gick inte. Jag vet att jag inte ska gå runt och vara orolig för farmor men det är svårt. Jag vet att hon är gammal (85 år), men det spelar ingen roll. jag vill att hon ska leva för alltid.
Sa till pappa att han ska ringa mig imorron när han har varit där och hälsat på henne och pratat med läkarna.
Om hon inte blir sämre eller nåt imorron så vill jag åka till sjukan och hälsa på henne i helgen.

Håll ut farmor!





Imorron är det midsommar som vanligt varje år, och för en gångs skull så känns de rätt skönt att inte ha något inplanerat. Man måste faktiskt inte hitta på nåt bara för att det är midsommar, finns vanliga helger man kan hitta på samma saker då :P



Andra veckan på praktiken har gått nu och det går fortfarande lika bra. Får höra varje dag att jag gör bra ifrån mig och får mvg i betyg haha. Trivs jätte bra på praktiken, alla är så snälla och roliga också.

Hahahaha sitter och kollar på 51 First Dates nu, den är alltid lika rolig  :D :D :D Så jävla skönt film. Nä nu ska jag glo vidare, skriver mer nån annan dag.
Puss & Kram Anki
Igår var första dagen på min praktik, var lite segt fast idag vart de roligare, fick plocka ordrar och köra truck :D var skit kul. Lite ont om frisk luft nere på lagret bara så man gäspar ett antal gånger per dag haha. Är en aning trött nu men känner att jag måste ju uppdatera bloggen nångång.

Har skojat en del med mamma Madeleine också på jobbet :D känns så skönt å veta att hon sitter på kontoret bredvid lagret om det är något. Inte bara de iofs skönt att ha någon att ta rast med och käka lunch :D




Det här året var de 3st som tog studenten, först tog älsklingens kusin studenten den 30:e Maj (som jag skrev om i förra inlägget), sen den 4:e Juni tog über söta "lillbrorsan" Jesper studenten, och den 5:e tog älskade lillsyrran Camilla studenten.

Jespers student vart riktigt lyckad. Köpte ett minneskort (samma morgon) till min fina digitalkamera så att man kunde ta många bilder. HAHA när vi kom hem på kvällen så la vi in bilderna på datorn för att kolla igenom dom..... 183 bilder var de sammanlagt från hans student :O
Iofs så är det många som ser nästan likadana ut men ändå :P
Iaf åter till berättandet.
Vi kom till globen straxt innan dom skulle springa ut så vi hann precis till samlingsplatsen. Jeppe var så söt när han stog där i sin kostym med världens smile. haha förstår att han tog av sig alla blommor, gosedjur och champagneflaskor som han fick. de var en hel del. Vart iaf kramkalas innan han drog iväg med flaket och sedan åkte vi andra hem till deras faster för att förbereda allt. kvällen vart väldigt lyckad med god mat, dricka och skratt. Jag har aldrig sett Jeppe så full som han var den kvällen. Här kommer några bilder så ni får se :)




Bild 1-4 Jesper
Bild 5 Jag och Jesper
Bild 6 Stolta älsklingen med sin lillebror Jesper




Lillasyster Camillas student var lika trevlig den. Hade inte sett henne på evigheter så det var extra kul att se henne nu när hon tog studenten.  Morsan och brorsan kom och hämtade mig på Västerås tågstation och sen abr de av till Millans skola. Vi stressade som fan för att hinna i tid (hon skulle springa ut halv 12) och vi var där exakt halv 12.... men de Millan hade glömt bort att berätta var att alla klasserna inte springer ut samtidigt så hon hennes klass sprang inte ut förens 12:20. Så där fick vi stå och halvt svettas ihjäl i väntan på att hon skulle springa ut. Medans vi väntade så kom brorsans tjej dit också. Efter att Millan sprungit ut så gick hon lite blommor, gosedjur och presenter (som hon öppnade senare). Sen bar det av (för hennes del) på flak. Medans Millan åkte runt på flak så gick jag, morsan och Millans kille Eric runt i västerås. Sen när Millan åkt klart så hämtade vi henne och åkte hem till brorsan å hans familj. Morsan köpte lite presenter och tårta på vägen hem till brorsan eftersom att han fyllde år samma dag. Så där vart vi kvar en liten stund och sen åkte jag hem vid 5 på eftermiddagen. Tog lite bilder där med så här kommer några av dom :)



Bild 1 Camilla efter utspringet
Bild 2 Stolta jag och Camilla
Bild 3 Millan på flaket
I fredags var jag och älsklingen på hans kusin Steffies studentmottagning (eller vad de nu heter), käkade gott och hade de riktigt kul. Mycke skojande vart de :) Kändes skönt å se att hon gillade presenten hon fick av oss (coola/fina snapsglas).


I lördags vart jag och älsklingen hem bjudna på middag tillsammans med några till kompisar. Vi åt god mat och drack allt möjligt. Väldigt god välkomstdrink också, den smakade så där sommar och fräsch, riktigt god var den.
Efter vi käkat ch snackat en massa så drog vi igång spelet Buzz (ett frågespel), haha fy fan va kul de var. Matte var i hel extas eftersom att han ledde bra länge och vart lite mallig. Men man ska inte ropa hej förens man är över bäcken ^^ han förlorade såklart, satan va arg han vart haha. När de började gå dåligt för honom så började han klaga på frågorna. Men de var iaf en jätte lyckad kväll. (Bilder kommer upp när jag fått dom).

hahaha jag har ju förresten världens underbaraste man. Hur gullig får man vara tidigt en söndags morgon?



Igår åkte vi till Sala för att hjälpa morsan att packa upp efter flyttn, vi satte ihop lite grejer också som morsan köpt på ikea. Morsan hade köpt middag, de vart grillat kött (marinerat såklart) med potatissallad och grönsaker. Mumsfillibabba :D


Imorgon tar "lillbrorsan" studenten så de blir kul.På torsdag åker jag förmodligen upp till Västerås och går på lillsyrran Millans student =)

Just de, på måndag kör praktiken igång (äntligen), var där idag och prata med chefen där. Så klockan 8 på måndag ska jag vara där :)