Igår fyllde papi 51 år så jag och Mellis åkte dit för att fira honom.
Vi var några stycken igår, jag, pappa, mellis, pappas tjej Heli, Tarzan, Lasse, Lotta och Perre.

Hade sjukt roligt, vet inte hur länge sen de var jag skratta så mycke.
Roligaste var nog när Tarzan märkte en stund efter han ätit upp sin tårtbit märkte att det fanns jordgubbar på tårtan (det var en frukttårta med olika frukter och gele ovanpå), När han såg jordgubbarna så ville han självklart ha en till tårtbit. Hans min han gjorde var priceless hahaha nästan värre än en 5-åring i en leksaks/godis affär.

Mellis och jag var på flum humör igår, så vi var som små barn i stortsett. Hon fick "flyga flygplan" dvs jag ligger på rygg i sängen med fötterna uppåt, så lägger hon sig med magen på mina fötter och jag håller i hennes armar.... en klassisk lek man gjorde när hon var liten.... hahahaha de funkade inte riktigt lika bra nu som när hon var liten, men roligt var de iaf :D

Ja just de, jag och Mellis höll på att kolla igenom pappas cdskivor igår och hittade gamla kort från när vi var små.
Kan förstå att jag och Melanie har sån kontakt som vi har idag om man kollar på korten från när vi var små, jag och Mellis är tillsammans på flera av korten.. eller ja på 9 av 10 är de så iaf :P

Lägger upp några för nöjets skull :D


Puss & Kram Anki
Vaknade upp tidigt som sjutton imorse, redan klockan 6.
Helt klarvaken gick jag upp och började fixa frukost till älsklingen.
Det blev äggmackor med ett glas juice och en kopp kaffe.

Just nu sitter jag och kollar på Dr.Phil. "At war with your teen" heter dagens program.
Handlar om en familj (en mamma, styvpappa och en son).
Det är ständigt bråk i deras familj, sonen och mamman bråkar konstant.
Man fick se ett klipp hur dom har det hemma, helt kaotiskt.
Dr.Phil sa att sonens beteende var inte accepterande men förståeligt då han är 17år.
Mammans utbrott som hon fick på sin son är däremot inte acceptabelt då hon sa att han var ett svin, dum i huvet osv osv.
Dr.Phil ropade upp sin fru Robin till scenen.
Robin satte sig bredvid sonen (inte hennes son) och höll honom i handen.
Man märkte på en gång vilken skillnad de vart på honom han vart så "mjuk", med tårar i sina ögon började han förklara för sin mamma att han känner avundsjuka när han kommer hem till sina kompisar för att hans kompisar har en sån bra kontakt med sina mammor.
Han kände att han inte fick kärlek och ömhet av sin mamma, och när sonen väl började förklara allt som han kände så höll hans mamma på att avbryta honom, men då stoppade Dr.Phil henne och förklarade att när sonen sitter där och äntligen pratar i en normal samtalston och öppnar upp sig så ska hon inte avbryta honom och börja förklara sig.
Tycker så synd om grabben, fullt förståeligt att han beteer sig som han gör när han känner att ha inte får någon kärlek och ömhet av sin mamma.
Alla barn behöver få känna sig älskade av sina föräldrar.
Det här programmet fick mig att börja fundera på mitt beteende under tidiga tonåren (jag vet att det låter som om jag vore 20 år äldre än vad jag är, men det var trots allt 10-11 år sen jag var 13-14).
Var mitt beteende liknande den här killens för att jag inte kände mig älskad av min mamma?
Är det därför jag inte kan känna någon tillit till henne?
Känner att jag inte är redo att gå in på att börja förklara hela min barndom hära.

Nu ska jag nog käka lite frukost själv, magen börjar kurra lite smått.
Puss & Kram Anki
Matchen mellan A.I.K - Dif slutade nyss, de vart 1-1.
Gnaget spelade som gudar i första halvlek, tyvärr så spelade dom inte lika bra under 2:a halvleken. Daniel Mendes gjorde ett snyggt mål efter bara 3 minuter in på första halvleken. Kevin Pavey åkte oturligt nog på en hands innanför aiks strafflinje i andra halvleken vilket ledde till att han fick sitt andra gula kort under matchen. kevin klev av planen och gnaget fick spela med en man mindre. Dif fick som sagt straff iom hands på Kevin och satte den tyvärr.

Spelarna i dif körde sånt ful spel under nästan hela matchen, många fast hållningar och fällningar. Men med tanke på hur gnaget har spelat sina senaste matcher så spelade dom verkligen underbart idag, nice work grabbar, fortsätt så!

Åååhhh vi är gnaget,
vi är gnaget,
AIK,
Alltid när ni spelar är vi där med vårat stöd,
Med dig vill jag leva och för dig vill jag dö

Åååhhh vi är gnaget
vi är gnaget
AIK

(Bilden ej från denna match)
Vilken underbar dag det har varit idag, Soligt hela dagen och varmt, precis som på sommaren.
Ikväll är det match också på råsunda, Gnaget - dif. Jag och älsklingen ska beställa hem den och glo på den på tv :D
Det ända som saknas för ikväll är ett par kalla bira men de går bra ändå haha.

Älsklingen  satte nyss på lite gnagar musik för att komma i stämming. Just nu är det "blandade artister - Åh vi är AIK (Solen stiger över Råsunda). Den är så skön, känns så somrig.

Nu blir de käk; baconröra (tagliatelle med bacon, lök och paprika/chili creme fraiche) Yuuuuuummy.

Cya
Puss & Kram Anki

Wooohooooo :D Nu är de fastställt, den 12:e Maj startar kursen för truckutbildning. Utbildningen kommer att hålla på hela den veckan. Tanken är att man ska försöka lära sig och ta så många truckkörkort som möjligt. Jag är så jävla taggad på det här :D Har en känsla av att det kommer gå skit bra, har juh dom generna i blodet hehe, sen så kan de inte gå dåligt med tanke på att utbildningen startar på farmors födelsedag. Åååhhh de känns som om jag svävar på moln.


Vad har hänt mer då? var hemma hos kära svärmor igår och fixade lite grejer. Hon flyttar juh snart så vi har slängt en jävla massa grejer och packa en del, eller ja hon har packat de mesta själv hittills men ändå :P
Idag kommer dom och besiktar hennes lägenhet (håller tummarna att de går bra), fast jag vet att de kommer gå bra, finns inget att klaga på :) När de är klart så är de bara för hennes del att köra på med packningen helt och storstädningen, självklart så komemr vi hjälpa till med de.


Nä nu blir de rökpaus men först skriva mail till mamma Madeleine och berätta allt.


Puss & kram Anki

Solen lös imorse när jag klev upp ur sängen, tog mig ett glas med juice och en morroncigg.
Allt kändes så bra. Efter att älsklingen åkte till jobbet så slängde jag mig i soffan och började glo på senaste avsnittet av OTH, alltid lika bra :D
Idag blir jag hemma själv hela dan och kvällen, för älsklingen ska hjälpa sin kompis att flytta.

Igår hade jag och äldsta lillsyrran namnsdag, Annika & Anneli (jag Annika, lillsyrran Anneli i mellannamn). Så först fick jag ett sms från Jessie där hon gratta mig på namnsdagen, sen mamma Madeleine, sen älsklingen, sen Mellis och sist pappa på kvällen.
När pappa ringde igårkväll så snacka vi lite om fiske och jobb å grejer. Berättade att jag kanske skulle få ta truckkörkort gratis (och nu är de klart, jag ska få ta truckkörkortet). Han vart jätteglad för min skull. Så om några veckor så kör jag igång med de :D förhoppningsvist så startar kursen hyffsat snart. Skulle aldrig ha kunnat gissa att jag skulle gå i pappas fotspår när de gäller jobb. Känner mig som daddies little girl hehe.
Nä skriver kanske lite mer senare.

Tjong plong Puss & kram Anki

Ja hur ska jag lösa det här nu då... har verkligen ett dilemma.
Älskade lillasyster Millan tar studenten i sommar, 5:e juni närmare bestämt (på brorsans födelsedag).
Mitt stora problem nu är att jag har absolut ingen lust alls att åka upp till västerås då om henns idiot till farsa kommer. Varför i helvete bjuder hon dit fanskapet? Ja jag vet att det är klart att hon vill att hennes pappa ska komma när hon tar studenten men ändå.
Morsan ska iaf gå så mycke vet jag.
Jag vill också gå!
Kan inte fanskapet stanna kvar i sitt hem och fira henne nån dag efter?
Jag vet att jag låter enormt självisk nu men de struntar jag i.
Det är MIN lillasyster, jag tror fan att jag bryr mig mer om henne än vad hennes farsa gör.
Kan tänka mig att syrran får lite blandade känslor själv när det gäller hennes student.
Jag vet att hon vill att jag ska komma men hon vet också att jag och hennes pappa hatar varandra.
Vette fan hur det här ska gå.
Om det nu skulle vara så att jag inte åker upp till västerås när hon tar studenten så vet hon att jag är enormt stolt över henne och älskar henne.




Mellis sov här från i söndags till igår, vi gjorde visserligen inte så mycke men det var kul att ha henne här för en gångs skull =)
Hahaha tror inte att hon vart så glad på mig igår morse :P fixade iordning lite kaffe till henne sen gick jag in till henne och väckte henne. Stackarn att bli väckt av mitt tjat om att hon skulle upp.



Nän nu ska jag ta och diska så det inte blir någon jätte hög med disk.


Tjingeling Puss & Kram Anki
Mellis kom hit igår kväll och sov över här, hon ska iofs sova här inatt med :D
Efter älsklingen slutade jobbet idag så åkte vi hem till hans mamma och fixade lite grejer som behövdes göra innan besiktningen av henns lägenhet görs. När vi kom hem så märkte jag på en gång att min lilla ängel hade fått ett enormt ryck... hon hade dammsugit hela lägenheten och diskat :D tusen tack sötnos!

Just nu sitter vi och kollar på fotboll Aik spelar mot bajen. just nu står det 0-0 förhoppningsvist så vinner gnaget matchen, om dom fortsätter spela lika bra som dom gjorde i första halvlek så dröjer de inte lång tid innan dom gör första målet. Nu börjar matchen igen så back to the game.

Ciao puss & Kram Anki
Gomorron alla vakna!
Vaknade upp runt 6 imorse, solen var på väg upp och himlen var blå. Så underbart att vakna upp och se att det är strålande väder ute, man blir så mycke gladare då. Gick ut i köket till älsklingen som hade plockat fram frukosten. De blev två morotsbrödsmackor med ost, och till de en kopp te och lite apelsinjuice. Väldigt gott  =)
Kände mig nästan lite nyttig när jag åt de hahaha.

Åh just de innan jag glömmer bort, älsklingen åkte til jobbet för en liten stund sen och Svea vart helt förstörd (som vanligt), hon ställde sig vid ytterdörren och börja jama som en galning så jag fick gå å hämta henne för att hon skulle bli tyst haha, sååå söööt.

Monica min kära svärmor fyllde år igår, inget som hon tycker är så himla roligt (fast de är inte så många i den åldern som gillar att fylla år) hela 44år. Vi ska dit idag och fira henne med lite tårta å sånt. Den bästa presenten hon kunde få var en ny lägenhet, vilket slog in. Hennes hyresvärd ringde till henne igår och sa att lägenheten hon ställt sig på vid råsundastadion var hennes om hon ville ha den, så jag och Jessie följde med Monica igår å kollade på lägenheten. Den var helt OK, hon som bodde i den nu hade inte direkt dom modernaste möblerna så de såg juh helt klart lite slitet ut... MEN så skulle monica få allt omgjort om hon tog den, med andra ord nya golv i hela lägenheten och tapetsering och målning överallt. PERFEKT :D plus att med Monicas grejer så kommer det se helt annorlunda ut jämfört med hur det såg ut nu.
Monica var helt överlycklig, fullt förståeligt med tanke på att hon vantrivs i sin nuvarande lägenhet. Nu får alla sin vilja igenom, ingen vill att hon ska bo kvar därborta. Så glad för hennes skull, nu måste vi fixa kartonger eftersom att hon flyttar i maj, men de är lätt fixat.

 Nu till något helt annat, läste min kära lillasysters blogg igår (som vanligt haha) och efter vårat första samtal igår så verkade hon inte så glad, hon och pojken hennes hade bråkat :( men de verkar som att de har löst sig nu =)
Vill iaf bara att du ska veta min älskade ängel att om det är nånting så vet du att du kan ringa mig när som helst bara för att prata,  det är de storasystrar är till för ;) Och bara så du vet nutte så saknar jag dig!

Ooooohhhhhhhhh det var fotboll igår, gnaget vann över sundsvall med 1-0 :D GO GNAGET GO.

De var allt för stunden.

Tack å hej puss & kram Anki
How do you expect me to live alone with just me
'Cause my world revolves around you
It's so hard for me to breathe
Tell me how I'm supposed to breathe with no air
Can't live, can't breathe with no air
It's how I feel when I know you ain't there
It's no air, no air
image11image10
Anki & Mellis 1995                       Mellis & Anki 2005

Jag älskar dig nu och för alltid min lilla ängel! puss puss //Storesyrran
Jahopp eftersom att jag har fått höra gnäll om att jag aldrig uppdaterar min blogg så får jag väl göra de nu då.
Vad har hänt sen sist jag skrev då?

Hahahaha måste juh bara tilläga en snabb grej så här mitt i allt. Pratar med Mellis på msn nu... här är en del av konversationen:
Melanie:MIN BABE KOMMER HEM SNART :D :D :D :D <3333 säger:
omg jag har fjärilar i hela magen omfg!!!!!!!! :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Anki || säger:
du träffade honom för 4 dagar sen... inte 4 år sen :P

hon är juh för söt. Iofs så ska jag inte säga så mycke... eller jo kanske.. jag var exakt sådär när älsklingen hade varit på Kos med sina polare för en massa år sen... MEN han var där i två veckor, de kanske inte spelar någon roll hur lång tid man har träffats på? Saknar man någon lika mycke vare sig det är 4 dagar eller två veckor? :S
Äh skitsamma åter till annat nu.

Vart var jag nu då? jo jag skulle komma fram till vad jag har gjort... (trumvirvel) Nada, Zip, Zero :P hahaha
Näe men allvarligt talat nu så har jag faktiskt inte gjort så mycke, jag och älsklingen har bara tagit de lugnt i helgen, kollat på film å mysit i soffan. Har varit rätt skönt faktiskt. Tyvärr så har jag inte blivit helt frisk ännu, den här förbannade jävla hostan försvinner aldrig :(

Oh måste snyta mig...... sådär ja, men vafan så börjar de rinna i näsan igen, massproduktion av snor?

Åhhhh jag vill bowla, de var så länge sen, sist jag bowla var de med mamma Madeleine, Tom, Mellis, älsklingen och jag. De är alltid lika kul att bowla.... trots att jag suger på de haha.

På tal om ingenting, tack igen Mellis för förra helgen :D

Nä nu börjar Mellis tjata på att jag ska skriva klart så att hon får läsa så då ger jag upp det här nu, kommer iaf inte på så mycke mer att skriva, kanske skriver senare om jag har nåt på hjärtat.

Puss & kram Anki
Jag och Mellis var upp till Västerås i lördags. Dagen började med att vi gick upp vid halv 9. Melanie var sjukt trött så henne fick jag tjata på för att hon skulle gå upp, men neeej hon gick juh inte upp, istället låg hon i med täcket uppdraget till halsen och såg jätte söt ut, hon ville ha frukost på sängen hahaha, jävla skitunge :P Snäll som jag är så gick jag å gjorde kaffe till henne och kokade upp ägg. Tänkte att jag skulle ta en snabbdusch men så vart de inte... kom ut ur duschen 1 timme senare haha. De var inte så smart gjort. Bussen som vi skulle ta till tåget åkte 2 minuter för tidigt så vi fick springa till sumpan stn.
Hann inte sminka mig heller så de fick jag göra på tåget.

Fick en chock när jag såg brorsan, han hade gått upp 10kg :O De var iaf jätte kul att se honom igen.
Brorsan brud och älskade brorsdottern Tova var inte hemma när vi kom dit.
När vi hade varit där i 1 timme ungefär så kom dom äntligen hem. Vart så glad när jag fick krama om min underbara brorsdotter. Hon har blivit så stor nu.
Dagen spenderade vi genom att leka med Tova som har en sån livlig fantasi hehe.
Roligast var nog när morsan och Pelle skulle åka och morsan frågade Tova om dom kunde få en kram och Tova svarade att hon hade slut på kramar haha (de lät väldigt roligt, var kanske inte lika roligt för morsan men men :/)
Vi hade de jätte trevligt hemma hos brorsan =) var så roligt att se dom igen, vi träffas juh inte så ofta tyvärr.
Vi åkte hem runt 19:56 om man ska vara exakt :P så vi var hemma runt 21:15.
Vi hade bestämt att vi skulle kolla på film när vi kom hem men så vart de inte.. vi satt å kolla på konsertvideos på YT istället hehe.

Jag och Älsklingen skulle ha gått på premiärmatchen (gnaget) i söndags men så vart de inte heller tyvärr, Jimmy var jätte trött efter kryssningen och jag mådde inge bra. Mår iofs fortfarande inte bra men de går förhoppningsvist över fort. Kommer inte på så mycke mer att skriva nu så jag ger upp de här för stunden, skriver mer senare kanske om jag har nåt på hjärtat.

Tuddelido puss & kram Anki planki