»21-23 Augusti«

0kommentarer

Har inte uppdaterat på ett tag så tänkte att de vore på tiden.

Den 21:a augusti (fredag) kom storebrorsan ner med Tovisen för att hälsa på över helgen (vart dock till onsdagen den 26:e). Fredagen började med att jag mötte upp dom i sumpan vid tåget, sen gick vi hem hit för att brorsan behövde stryka sin skjorta. Vi var bara hemma en kort stund för sedan bar de av tillbaka till sumpan för att möta upp brorsans bästa kompis/barndomsvän. Vi 4 gick till Linas jobb och tog en fika där. När vi hade fikat klart så gick brorsan + vän iväg för att ta några äl och snacka minnen m.m. så jag och mina älskade lilla brorsdotter gick till en lekpark på vägen hem. Innan vi kom till lekparken så gick vi förbi en liten shop där dom hade en massa krims krams till hemmet men även lite leksaker så dit in ville Tova gå. Hon är ju så söt och svår att säga nej till så hon fick såpbubblor och en jojo. Som faster vill jag gärna skämma bort henne när hon väl är här hos oss. Resten av fredagen spenderade vi hemma kollandes på film, även linslusen kom hit.

Lördagen var de tänkt att vi skulle till skansen men de var skit väder hela dagen så vi de vart ändrade planer lite grann. Vi hade tänkt att åka hem till mamma och Tom efter vi varit på skansen men eftersom att de inte blev av så åkte vi först hem till pappa och tog en snabb fika, sedan åkte vi hem till mamma och Tom. Vi vart grundlurade när vi skulle käka pizza med mamma och Tom. Brorsan skämtade nämligen om att vi skulle ha tequila race så servitören kom ut med 8 st sexor tequila, jag ville absolut inte att någon skulle dricka de (pga av vissa anledningar som jag inte tänker gå in på här) så jag var nästan på väg att gå hem till mamma å Tom igen. Servitören sa att de skulle gå på 700spänn (tror jag) så brorsan såg lagom chockad ut men lämnade ifrån sig sitt kontokort. När brorsan och mamma skulle svepa i sig första tequilan så kände dom att de inte var tequila.... de var bara vatten. Hahaha de vart en enorm lättnad för mig och säkert för några andra också. De visade sig att Tom visste om allt från första början den lurifaxen. Ja just de, vi kollade även på en massa gamla videor från när vi var mindre, lite smått pinsamt men ändå roligt. Dagen och kvällen vart väldigt lyckad och de var otroligt kul att vi alla hittade på något tillsammans.

På söndagen den 23:e så var de väldigt fint väder så då åkte jag, älsklingen, brorsan, Tova och pappa till skansen. Tyvärr så var det triathlon inne i stan så bussen stannade inne vid karlaplans t-bana. De var bara att börja knata därifrån till skansen. När man kommer in efter att ha betalat så går man upp för några trappsteg (för att sedan välja vägen till vänster eller höger) och där finns det en liten damm med några koifiskar. Efter att ha stått där i 5 minuter och vi börjar gå till vänster så säger Tovisen världens gulligaste kommentar: "Vi fick iaf se fiskarna" Ungefär som om att vi inte skulle få se några fler djur. Hon är ju för söt ungen. Under dagens gång där inne så kollade vi på dom flesta djuren, var inne på akvariumet, hade picknick och jätte trevligt och skojigt. Älsklingen vann en gullig liten gosedjurshund till Tova. Hon själv vann även en penna, en ring och lite mer små krafs. Dagen vart helt klart lyckad.

Några bilder på djuren från skansen

                   

Kommentera

Publiceras ej