»Prepare for travel«

0kommentarer

Idag har vi uträttat lite småsaker. Vi drog ner till centrum där vi mötte upp älsklingens mamma. De första vi gjorde var att gå till clas ohlson där vi köpte en ipod laddare till älsklingen och dammsugarmunstycke och påsar. Efter de så fick vi till exchange där vi växlade in pengarna som vi ska ha med oss till Kroatien. Först tänkte vi växla till euro men han som jobbade där tyckte att det var bättre och lättare för oss om vi växlade till kuna så då gjorde vi de.

Efter lite mer småhandling så gick hem till älsklingens mamma där vi fikade och älsklingen hjälpte henne att äntligen få upp en spegel och två facklor, de vart riktigt snyggt. Den lilla touchen gjorde mycke i hallen.

Vid halv 7 snåret drog vi mot Lina för att följa med på lägenhetsvisning. Lägenheten vi kollade på var skit fin så vi får se hur Lina gör med de.

Älsklingens pappa var även förbi idag och lämnade två resväskor till oss som vi ska låna med oss när vi åker, snäll som han är så ska han även hämta och lämna oss på Arlanda.

Nu är det bara 4 dagar kvar (eftersom att det är efter midnatt) wohooo

Kommentera

Publiceras ej